Όλη η αλήθεια για την...λιποθυμία της Τατιάνας!

Τι συμβαίνει πραγματικά στην Τατιάνα Στεφανίδου; Γιατί αναβάλλει την πρεμιέρα της εκπομπής της; Ο «μήνας του μέλιτος» της παρουσιάστριας φαίνεται ότι διακόπηκε βιαίως. Πριν από λίγες μέρες η Τατιάνα μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς φίλους της προσωπικές στιγμές από τις μοναδικές στιγμές που έζησε φέτος το καλοκαίρι με τον σύντροφό της. Όλα τα ωραία όμως έχουν και ένα τέλος. Η λιποθυμία της Τατιάνας στοStar έκαναν τις φήμες να οργιάσουν. Τι συνέβη πραγματικά στις εγκαταστάσεις του Star και σκέφτεται να αναβάλλει την προγραμματισμένη πρεμιέρα της στις 20 Σεπτεμβρίου.
Φήμες ήθελαν την Τατιάνα να έχει περιορίσει το κάπνισμα και να το έχει ρίξει στις τσίχλες νικοτίνης. Αυτό τις προκάλεσε παρενέργειες… Όμως αυτό το διαψεύδουν οι στενοί συνεργάτες της.
Το σίγουρο είναι ότι η Τατιάνα είχε meeting και λόγω του εξαντλητικού meeting ένιωσε δυσφορία και έντονο πονοκέφαλο. Παρ’ ότι οι περισσότεροι της ζητούσαν να διακόψουν εκείνη δεν ήθελε να ακούσει κουβέντα… Μετά από αυτό η παρουσιάστρια αποφάσισε να ζητήσει από τη διεύθυνση του σταθμού να ξεκινήσει στις 27 Σεπτεμβρίου. Απάντηση στο αίτημά της θα πάρει την Τετάρτη.

Πηγή:gossip-tv.gr

Share |