Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της Γιώτας Μιχαλοπούλου!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Γιώτα Μιχαλοπούλου,  αποφάσισε να διαψεύσει τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες, γύρω από το όνομα της… Ας πάρουμε όμως… τα πράγματα από την αρχή.

Φήμες ήθελαν την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Αντ1  να αποχωρεί  από το κανάλι του Αμαρουσίου και να «μετακομίζει»  σε κανάλι στο Λος Άντζελες. Χτες το βράδυ, η Γιώτα Μιχαλοπούλου, αποφάσισε να δώσει τέλος στις φήμες και να σταματήσει όλη  αυτή η παραφιλολογία γύρω από το όνομα της, μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook.  Δείτε την ανάρτηση που έκανε:

επειδή διαβάζω απίστευτες μπούρδες σε site και blogs και παρα-blogs, να το τελειώνουμε: δεν έχω δεχθεί καμμία πρόταση από τηλεοπτικό σταθμό στην Αμερική. ‘Εχω ξεκαρδιστεί στα γέλια με την… κοιλιακή δημοσιογραφία. Κανόνας πρώτος για όσους -εσκεμμένα- ξεχνούν: διασταυρώνουμε. ‘Αιντε…

Η αλήθεια είναι ότι όντως η Γιώτα Μιχαλοπούλου, αναχωρεί για το Λος Άντζελες, μόνο που τα νέα της επαγγελματικά σχέδια δεν έχουν καμία σχέση με το χώρο της τηλεόρασης και το χώρο της δημοσιογραφίας γενικότερα, αλλά με την ιστορία της τέχνης, κάτι το οποίο έχει σπουδάσει.

Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να της ευχηθούμε καλή επιτυχία, στο νέο της ξεκίνημα.
www.entertv.gr

Share |