Όλγα Φαρμάκη: «Είμαι ακόμα σε σοκ!»

Η Όλγα Φαρμάκη δίνει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον τραυματισμό της αδερφής της, αυτή την Τετάρτη στις 20.00 στον Γιώργο Σατσίδη και στο MTV. Ανοίγει την καρδιά της και σπάει τη σιωπή της. Ύστερα από πιέσεις που δέχτηκε για να μιλήσει από όλα τα κανάλια, ένιωσε σιγουριά στο περιβάλλον του ελληνικού MTV.

«Είναι πολύ δύσκολη χρονική περίοδος για εμένα, δεν μπορώ να το φέρνω στη μνήμη μου γιατί με επηρεάζει ακόμα... Η αδερφή μου είναι καλά, σε λίγο θα έρθει στο σπίτι, την αγαπώ πολύ, της έχω μεγαλη αδυναμία. Σε τέτοιες καταστάσεις τα συναισθήματα είναι ακόμα μπερδεμένα. Εγώ το ζω ακόμα, δεν έχουν ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου όσα συνέβησαν, μόλις πάρω κάποιες αποφάσεις τότε μόνο θα μπορώ να μιλήσω. Όλα είναι ένα κουβάρι στο μυαλό μου. Πιστεύω πολύ στο Θεό, ίσως φανώ λίγο γραφική ή θρησκευόμενη, αλλά πιστεύω ότι ο Θεός μας βοήθησε και σώθηκε. Όσοι δεν πιστεύουν θα πρέπει να πιστέψουν. Ο κόσμος μου συμπαραστάθηκε από την πρώτη στιγμή και οι φίλοι και οι γνωστοί μας αλλά και άνθρωποι πιο μακρινοί μας συμπαραστάθηκαν πολύ και τους ευχαριστούμε πολύ, Θέλω να πω ότι μόλις βγει η Γωγώ με το καλό, θα τα πει εκείνη όλα, σκοπεύει δεν σκοπεύει να δώσει συνέντευξη, κάποια στιγμή θα μιλήσει δεν θα την αφήσουν σε ησυχία».

Τι άνθρωπος είναι η Γωγώ;

''Από την οικογένειά μας έχουμε μάθει να ζούμε και με τα λίγα και να παλεύουμε μόνες μας, να πατάμε στα πόδια μας γερά και να παίρνουμε αυτό που θέλουμε. Η αδερφή μου είχε πάρει τις αποφάσεις της, θα έφευγε για τις Ηνωμένες Πολιτείες για να σπουδάσει κι ας μας έλειπε πολύ. Είναι μια γλύκα! Σαν αδερφές μοιάζουμε, όμως σαν χαρακτήρες μπορώ να πω ότι είμαστε σαν τη μέρα με τη νύχτα. Η αδερφή μου θα βγει σύντομα από το νοσοκομείο.... Αισθάνομαι πιο δυνατή τώρα απο ποτέ, η αλήθεια είναι ότι η ζωή έχει πολλές δυσκολίες! Μετα από αυτό που συνέβη ανακάλυψα ότι είχα δυνάμεις που δεν πίστευα ότι είχα.''

Share |