Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1!

Την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε έτοιμοι δηλώνουν στο Μαρούσι για το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, το οποίο έχει ακόμη πολλές εκκρεμότητες να κλείσει. Οι άνθρωποι του καναλιού όμως δεν δείχνουν να βιάζονται. Η σεζόν για τα ψυχαγωγικά προγράμματα, στα οποία ο ΑΝΤ1 έχει πλέον την πρωτιά, θα αρχίσει το τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, οπότε ο χρόνος είναι άφθονος για τις τελικές συζητήσεις με τα πρόσωπα και τις ετοιμασίες στα πλατό και τα στούντιο.

Και αν ο γρίφος της ανανεωμένης πρωινής ζώνης του Γιώργου Παπαδάκη αναμένεται να απαντηθεί οριστικά στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, ο γρίφος των ελληνικών σειρών για τη ζώνη prime time θα κρατήσει λίγο περισσότερο. Αιτία είναι η Ελένη Ράντου. Ο ΑΝΤ1, αφού ένωσε με τηλεοπτικά δεσμά τον Σπύρο Παπαδόπουλο με την Ελένη Ράντου στη νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα «Το αμάρτημα της μητρός μου», δεν γνωρίζει ακόμη αν αυτή θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του Νοεμβρίου ή θα μείνει για το β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα συνεργασίας με την ηθοποιό» επιμένουν στο κανάλι και δηλώνουν πως η πιθανή καθυστέρηση στα γυρίσματα οφείλεται στις πρόβες της ηθοποιού για τη θεατρική της παράσταση. Σε περίπτωση που η νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα μετατεθεί για τον Φεβρουάριο του 2012, ο ΑΝΤ1 θα βγάλει στον αέρα το «Ελεύθερος και ωραίος» και τα εισόδια που περίσσεψαν από τη νεανική σειρά «Steps». Ο προγραμματισμός πάντως κάνει λόγο για δύο ελληνικές σειρές στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του καναλιού. Ημερομηνία προβολής έχει πάρει και το πολυαναμενόμενο σόου «Dancing on ice», έστω και αν ακόμη δεν είναι έτοιμο για την εκπομπή. Από τα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι γνωστός μόνο ο Αλέξης Κωστάλας, ενώ για το ρόλο της παρουσιάστριας φέρεται να κερδίζει το στέμμα και το μικρόφωνο η Τζένη Μπαλατσινού. Το σόου πάντως πρέπει να βγει στον αέρα στις 6 Νοεμβρίου.

Η τρίτη μεγάλη εκκρεμότητα του ΑΝΤ1 σχετίζεται, σύμφωνα με την Espresso, με την καθημερινή σειρά του Στράτου Μαρκίδη και τη συμφωνία για το πρωταγωνιστικό καστ. Το κανάλι επιβεβαιώνει ότι το όνομα της Κάτιας Δανδουλάκη βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές. Και καθώς η έγκριση της προβολής δόθηκε για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς θα πρέπει να ξεκινήσουν στις αρχές Οκτωβρίου.

Share |