Όλα όσα ζήσαμε στο ''Τσαντίρι'' του Λάκη!

Η Ανθούλα, ο Τάκης Ζαχαράτος και όλοι όσοι παρέλασαν από το "Τσαντιρι" του Λάκη δεν ξέφυγαν από το markos.tv που σύσσωμο έδωσε το παρόν χτες βράδυ. Από την έναρξη μέχρι και το τέλος της εκπομπής ο Λάκης Λαζόπουλος δεν σταματούσε να χορεύει και να τραγουδάει μαζί με το κοινό του. Η μούσική δυνατά από πολύ νωρίς και με τον κόσμο να διασκεδάζει πριν καν ξεκινήσει το σόου. Το ρολόι δείχνει λίγα λεπτά πριν τις 9 και ο Λάκης Λαζόπουλος ανεβαίνει στην σκηνή με το κοινό να τον χειροκροτεί. Η μουσική δυναμώνει κι άλλο με τον παρουσιαστή να χαιρετάει τους φίλους του τραγουδόντας. Με το που πέφτει το σήμα αρχής του "Τσαντιριού" ο Λάκης Λαζόπουλος πέρνει 2-3 βαθιές αναπνοές και το σόου μόλις έχει ξεκινήσει.

Δεν θα αφήσει σχεδόν κανέναν πολιτικό παραπονεμένο, σχολιάζοντάς τους σχεδόν όλους. Με τα γνωστά του ανέκδοτα περνάει τα μηνύματα που θέλει, με τον κόσμο να κάνει... "κοιλιακούς" από τα γέλια.

Αυτά συμβαίνουν κάθε Τρίτη βράδυ στο "Αλ τσαντίρι Νιουζ" του Λάκη Λαζόπουλου και σας συνιστούμε εαν δεν έχετε καταφέρει να πάτε μέχρι τώρα,  να το προγραμματίσετε...

Share |