Όλα όσα είδαμε στην πρεμιέρα της Βανδή (video)

Πρεμιέρα χωρίς παρασκήνια δεν γίνεται. Γι αυτό και εμείς θα σας περιγράψουμε όλα όσα είδαμε χτες βράδυ στην λαμπερή αυτή πρεμιέρα. Πρώτα απ'ολα, η Δέσποινα Βανδή έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο με ένα κατακόκκινο φόρεμα, τραγουδώντας την μεγάλη της επιτυχία «Στην αυλή του παραδείσου» .

Από τα πρώτα τραπέζια δεν θα μπορούσε να λείπει ο τόσα χρόνια φίλος και συνεργάτης της Δέσποινας, Φοίβος. Μαζί με τον καλό του φίλο Ηλία Ψινάκη αλλά και με μία μεγάλη παρέα διασκέδαζε με τα κομμάτια που είχε γράψει στην Δέσποινα. Ο δε Ηλίας έδειχνε να απολαμβάνει τα τραγούδια, ενώ δεν σταματούσε να πετάει λουλούδια στην τραγουδίστρια, όπου ταυτόχρονα της έδινε και μερικές στιλιστικές συμβουλές, on stage.

Στο ακριβώς από πίσω τραπέζι βρέθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία μας είχε απασχολήσει την προηγούμενη εβδομάδα με τα χαλιά που της έκλεψαν. Να πούμε την αλήθεια μας, δεν μας φάνηκε καθόλου στεναχωρημένη αλλά ακριβώς το αντίθετο, αφού διασκέδαζε με τον σύζυγό της και με μια καλή παρέα πετώντας συνεχώς λουλούδια στην Δέσποινα.

Από την λαμπερή αυτή πρεμιέρα δεν έλειψε ούτε η Βίκυ Καγιά, η οποία μαζί με τον σύζυγό της τραγουδούσε τα αγαπημένα της τραγούδια.

Λίγο πιο κάτω βρήκαμε και τον Λάκη Γαβαλά, όπως πάντα, με το εκκεντρικό του ντύσιμο αλλά και το αγαπημένο του φουλάρι.

Στην πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή βρέθηκε και η γνωστή σε όλους μας πλέον Ελίνα του Big Brother, η οποία διασκέδαζε με την παρέα της, με ένα φόρεμα που αναδύκνειε το πλούσιο στήθος της.

 

Πάρτε μια γεύση από την είσοδο της Βανδή:

 

Share |