Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα του "Μade in Star" !

Με στόχο "καλύτερα μεσημέρια", με πολύ χιούμορ και επίκαιρη σάτιρα «χτίζεται» η ολοκαίνουργια νεανική εκπομπή του Star με τίτλο "Made in Star". H εκπομπή κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα και μέχρι χθες αργά όλοι οι συνεργάτες δούλευαν με εντατικούς ρυθμούς, αλλά και πολύ κέφι.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η real time πρόβα σταματούσε από τα γέλια τόσο της Νικολέτας Ράλλη όσο και των δημοσιογράφων που απαρτίζουν το πάνελ της. Την τάξη... επέβαλε από το control η αρχισυντάκτριά τους Μαρία Γιαχνάκη.

Οι πρόβες που γίνονται εδώ και μία εβδομάδα, σύμφωνα με την Espresso, είναι περισσότερο για να δέσει η ομάδα. Το πλατό της εκπομπής είναι απλό, λιτό και διακοσμημένο με ζωντανά χρώματα, για να έχει επαφή η παρουσιάστρια με τους συνεργάτες της, ενώ ποντάρουν στην τεχνολογία με Facebook και Twitter για να επικοινωνούν με τη νεολαία.

Γι' αυτό και έχει προγραμματιστεί να γίνονται συνδέσεις με πλατείες και μέρη όπου αυτή συχνάζει προκειμένου να έχουν βήμα για να πουν ό,τι τους προβληματίζει.

Μαζί με τη Νικολέτα στο πάνελ ο Στάθης Παπούλιας, αλλά και ο Γιώργος Χατζηπαύλου που μπορεί να «φλέρταρε» με την Ελένη Μενεγάκη, τελικά όμως υπέγραψε με τη Νικολέτα. Ράλλη και Χατζηπαύλου γνωρίζονται από τη σειρά «Σφηνάκια» και η χημεία τους δένει απόλυτα.

Στο πλάι τους θα είναι και οι δημοσιογράφοι του Star Ιωάννα Βάσου και Φραντζέσκα Σαββοργινάκη που για χρόνια ήταν η αρχισυντάκτρια της Χριστίνας Λαμπίρη και έχει γνώση και για το ρεπορτάζ, αλλά και για τη δουλειά μπρος και πίσω από τις κάμερες.

Την τηλεοπτική παρέα συμπληρώνουν η Ολγίνα Σαντίκου που είναι τελειόφοιτη της Σχολής Μέσων Επικοινωνίας του Πανεπιστήμιου Αθηνών και απόφοιτη της σχολής δημοσιογραφίας του Star. Τέλος, ως ειδικός συνεργάτης, ο Νάσος Γουμενίδης θα δίνει πληροφορίες από τα έργα και τις ημέρες των διασήμων.

Η εκπομπή απευθύνεται πρωτίστως στα δυναμικά κοινά 15-44, αλλά και σε όσους αισθάνονται νέοι και θέλουν να πάρουν μια βαθιά ανάσα στη μέση της μέρας. Η εκπομπή θα έχει κυρίως ως βάση της τη νεολαία, θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι, πώς βιώνουν, αλλά και πώς επιβιώνουν στη δύσκολη εποχή που περνάμε.

Νέοι μάλιστα θα προτείνουν τρόπους ανέξοδης διασκέδασης και θα αφηγούνται ωραίες στιγμές που έχουν ζήσει. Όλα αυτά παράλληλα με συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις με πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, πολλά παιχνίδια και δώρα.

Share |