Όλα έτοιμα για την έναρξη του "Greek Idol"!

To X-Factor έριξε αυλαία, αλλά μην ανησυχείτε. Δεν θα μείνουμε χωρίς μουσικό talent show, καθώς από το Σάββατο θα μπούμε σε ρυθμούς Greek Idol. Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του νέου ταλέντου ξεκινά από το κανάλι της Κάντζας στις 9.00 το βράδυ, ευελπιστώντας να μας χαρίσει μοναδικές νότες αλλά και πλούσιο παρασκήνιο.

Η φάση των οντισιόν θα ολοκληρωθεί σε οκτώ επεισόδια. Στα έξι πρώτα θα παρακολουθήσουμε στιγμιότυπα από τη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων σε Κύπρο, Κατερίνη και Αθήνα. Όπως μαθαίνουμε, μεταξύ των διαγωνιζομένων υπάρχουν πολύ καλές λαικές φωνές, αλλά και κάποιοι άλλοι που απορρίφθηκαν με... παρατράγουδα.

Ο Κώστας Καπετανίδης, η Έλλη Κοκκίνου και ο Πέτρος Κωστόπουλος, αξιολογώντας τους διαγωνιζόμενους, μιλούν ανοιχτά για τα προσόντα τους και συμβουλεύουν κάποιους από αυτούς να ακολουθήσουν άλλο επάγγελμα. Πάντα σύμφωνα με την Espresso η παραγωγή του παιχνιδιού στις οντισιόν αναζήτησε παίκτες που θα μπορούσαν με τον χαρακτήρα τους να δημιουργήσουν παρασκήνιο στο παιχνίδι και να τινάξουν τις θεαματικότητες στο κόκκινο.

Share |