Οκτώ κοινά προβλήματα ύπνου που αντιμετωπίζουν τα μωρά!

Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός για τη σωματική και ψυχική ανάπτυξη του μωρού.

Το νεογέννητο τις περισσότερες ώρες κοιμάται, καθώς μεγαλώνει όμως, αρχίζει να αναπτύσσει τακτικές συνήθειες ύπνου.

Αν και οι λεπτομέρειες του προγράμματος ύπνου ενός μωρού - πόσο γρήγορα πέφτει για ύπνο, πόσο συχνά ξυπνάει κάθε βράδυ, πώς ήσυχα κοιμάται, κ.λ.π. - διαφέρουν από μωρό σε μωρό, υπάρχουν κάποιες γενικές ομοιότητες στο τι τα εμποδίζει να κοιμηθούν.

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι είναι σημαντικό οι γονείς να μην πέφτουν στην παγίδα ότι το μωρό τους έχει κάποιο πρόβλημα που το εμποδίζει να κοιμηθεί.

Μπορεί να συντρέχουν άλλοι λόγοι, που είναι απλοί, και συνήθως ταλαιπωρούν, τα περισσότερα μωρά.

Μεταξύ αυτών, οι εξής οκτώ:

1. Δυσκολεύονται να κοιμηθούν όταν αλλάζουν περιβάλλον

2. Δεν κοιμούνται καλά όταν δεν αισθάνονται καλά

3. Ξυπνούν συχνά το βράδυ για διαφορετικούς κάθε φορά λόγους

4. Όταν έχουν εκνευρισμό δεν μπορούν να κοιμηθούν

5. Τα αέρια στην κοιλιά τους τα εμποδίζουν να έχουν έναν ήρεμο ύπνο

6. Έχουν μάθει να κοιμούνται με πιπίλα ή βάζοντας στο στόμα τους το δάχτυλο

7. Πολλά μωρά αντιμετωπίζουν πρόβλημα παλινδρόμησης που δυσχεραίνει τον ύπνο τους

8. Δεν έχουν αποκτήσει μια ρουτίνα ύπνου

ΠΗΓΗ: mothersblog.gr

Εκτός από την απεριόριστη αγάπη σας, θέλετε να του προσφέρετε πάντα το καλύτερο, ειδικά σε ό,τι αφορά στον τόσο πολύτιμο για την ανάπτυξή του ύπνο. Γι’ αυτό, έχετε δίπλα σας την GRECO STROM, τη Νούμερο 1 εταιρεία σε βρεφικά προϊόντα ύπνου στην Ελλάδα. Ανακαλύψτε όλα όσα έχουν να προσφέρουν στο μωράκι σας τα βρεφικά στρώματα GRECO STROM.

LATEX BEBE

POLYFLEX BEBE

COCOLATEX BEBE

H GRECO STROM είναι η μοναδική εταιρεία που έχει σχεδιάσει στρώματα ειδικά μελετημένα για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών! Στην ηλικία αυτή τα παιδιά κοιμούνται περίπου 10 ώρες, ενώ συνήθως δεν έχουν πλέον χρόνο για μεσημεριανό ύπνο. Οι απαιτήσεις στην κάθε τους ημέρα μεγαλώνουν και μαζί τους μεγαλώνει η ανάγκη για πραγματικά ξεκούραστο ύπνο.

 

Βρεφικά Στρώματα

Το μωράκι σας είναι όλη σας η ζωή!

LATEX KIDS

FOAM AIR KIDS

DELUXE KIDS

 

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Το μαξιλάρι του μωρού σας έχει την ίδια σημασία με το στρωματάκι του! Ένα σωστό μαξιλάρι είναι απολύτως απαραίτητο για να έχει το μωράκι σας έναν πραγματικά ξεκούραστο και άνετο ύπνο.

53 χρόνια τώρα η GRECO STROM μεταμορφώνει τον ύπνο σας σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία χαλάρωσης και σωστής ξεκούρασης. Επωφεληθείτε από τις αληθινές εκπτώσεις της GRECO STROM και ενεργοποιείστε τις αισθήσεις σας, απολαμβάνοντας την πολυτέλεια της άνεσης που σας αξίζει στον υπέρτατο βαθμό...

COTTON BABY

FIRST 3D BABY

LATEX KIDS

Η GRECO STROM ακολουθεί την τεχνολογία αιχμής για να αξιοποιεί στο έπακρο τα καλύτερα υλικά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον τομέα παραγωγής στρωμάτων. Μία τεχνολογία που κοιτάει πάντα "μπροστά" για να σας παρέχει ένα ανώτερο ποιοτικά τελικό αποτέλεσμα!

Ανακαλύψτε τα προϊόντα της GRECO STROM στο www.grecostrom.gr ή επισκεφθείτε το πιο κοντινό σε εσάς κατάστημα.

 

Στη GRECO STROM…

η φιλοσοφία μας είναι τόσο απλή, αλλά και τόσο ουσιαστική:

Να προάγουμε το στρώμα σε ένα εργαλείο υγείας έτσι ώστε να διασφαλίζει τις ιδανικότερες συνθήκες για έναν άνετο, ξεκούραστο και ήρεμο ύπνο.

η έμπνευσή μας είναι το χαμόγελό σας

Μια ποιοτική, καλύτερη ζωή δεν είναι πολυτέλεια. Είναι βαθιά φιλοσοφημένη αναγκαιότητα για όλους μας. Η εκπλήρωση αυτής της αναγκαιότητας και η χαρά που σας προσφέρει, είναι η μεγαλύτερη έμπνευση για εμάς.

η ουσία μας είναι η εξυπηρέτησή σας

Καθημερινά, σχεδιάζουμε, επιλέγουμε και παράγουμε για εσάς υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας προϊόντα ύπνου με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες σας και με απώτερο στόχο την άψογη εξυπηρέτησή σας

η αφοσίωσή μας είναι υποχρέωσή μας προς εσάς

Στη δική μας φιλοσοφία, η ποιότητα σε ό,τι σας προσφέρουμε δεν είναι επιλογή. Είναι η πιο σημαντική υποχρέωσή μας προς εσάς. 

Η εφαρμογή αυτής της φιλοσοφίας μας δικαιώνει, αφού η ευρεία αποδοχή των προϊόντων μας, τόσο στην εσωτερική όσο και εξωτερική αγορά, αποδεικνύει την επίτευξη του ενός και μοναδικού μας στόχου μας:

Να μεταμορφώνουμε τον ύπνο σας σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία χαλάρωσης και σωστής ξεκούρασης. 

Share |