Α. Οικονομάκου: «Όταν ερωτεύομαι, τρέχω με χίλια»

Η Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξή της στο περιοδικό "InStyle" μίλησε για τον έρωτα, την οικογένεια και τα παιδιά. «Στο κεφάλαιο ''έρωτας'' έχω μάλλον λιγότερα ερωτηματικά και απορίες από την κομμώτρια που υποδύομαι (γέλια). Για μένα τα πράγματα είναι πιο απλά. Όταν ερωτεύομαι, τρέχω με χίλια. Μου δίνει τρομερή ενέργεια όλο αυτό. Λειτουργώ πιο ξεκάθαρα, πιο δυναμικά, πιο παθιασμένα, έχω τρομερή ενέργεια. Τη διπλάσια από ότι κανονικά. Είμαι δοτική αλλά αν δω ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση, απομακρύνομαι με τον τρόπο μου». 

 Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο γάμο: «Το σκέφτομαι φυσικά, αλλά όχι για τώρα, για το απώτερο μέλλον. Εμένα το βασικό που με απασχολεί είναι να βρω ένα σύντροφο που θα μπορώ να μοιραστώ την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του και να μπορεί να γίνει ο πατέρας των παιδιών μου. Τώρα, αν αποφασίσω ότι θέλω για τη μαγεία της στιγμής να φορέσω νυφικό και να κάνω μία δεξίωση ή ένα πάρτι, περισσότερο για τους φίλους μου, αυτό είναι ένα άλλο θέμα».

Τέλος, η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε και για το κατά πόσο θα ήθελε να αποκτήσει παιδιά. «Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά! Προς το παρόν, βέβαια, δεν σκέφτομαι να κάνω επειδή είμαι σε μικρή ηλικία, αλλά με τα παιδιά των άλλων τρελαίνομαι. Τώρα για παράδειγμα, η κουμπάρα μου είναι έτοιμη να γεννήσει και είμαι ενθουσιασμένη. Μου αρέσουν πολύ τα μωρά. Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω παιδιά, αλλά εξαρτώνται όλα από το σύντροφο».

Share |