Οι στάσεις στο σεξ που είναι ικανές να σπάσουν το μόριο του άνδρα

Φυσικά και το σεξ μπορεί να είναι  γίνει επικύνδινο, τα συναισθήματα, το πάθος, η ταχύτητα, αν σκεφτούμε όλα τα  στραβά που μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης θα πονοκεφαλιάσουμε.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες και τη μελέτη που δημοισιεύθηκε στο επιστημονικό  περιοδικό International Journal of Impotence Research το 77% των ανθρώπων που έχουν υποστεί κάποιο τραυματισμό στο πέος τους ήταν κατά τη διάρκεια συνουσίας. Και ενώ σκεφτόμαστε τον πόνο που μπορεί να νιώσει ένας άνθρωπος όταν τραυματίζεται σε ένα τέτοιο ευαίσθητο σημείο, αναρωτιόμαστε ποια στάση μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες το doggy style είναι αυτό που έχει προκαλέσει τους περισσότερους τραυματισμούς. Τουλάχιστον αυτό δήλωσε το 41% των συμμετεχόντων. Δεύτερο έρχεται το ιεραποστολικό και Τρίτη πιο επικίνδυνη στάση –δεν μας συμφέρει και καθόλου- είναι αυτή στην οποία το κορίτσι από πάνω.

Τόσο στους τραυματισμούς που προέκυψαν από το doggy, όσο και από το ιεραποστολικό οι συμμετέχοντες δήλωσαν πως η εμπειρία ήταν φρικτή, ωστόσο εκείνοι που τραυματίστηκαν επειδή η παρτενέρ τους ήταν από πάνω, ο πόνος μπορεί να ήταν αφόρητος, αλλά το σπάσιμο δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Και ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα; Μην σκέφτεσαι τα κρακ και τα λοιπά, διασκέδασε το και φυσικά μην ξεχνάς τις προφυλάξεις!

Πηγή: stogiatro.gr

Share |