Οι νέες ταινίες της εβδομάδας

Αυτή την εβδομάδα βγαίνουν στις αίθουσες πέντε νέες ταινίες. Ανάμεσα σε αυτές και δύο ελληνικές παραγωγές, "Το έτερον ήμισυ" και "Η υπογραφή". Ακόμα, ξεκινά ο "Cheri" με τις Μισέλ Φάιφερ και Κάθι Μπέιτς, το "Blue Valentine" με τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Μισέλ Γουΐλιαμς αλλά και οι "127 ώρες" με τον Τζέιμς Φράνκο.

Το έτερον ήμισυ
Αισθηματική κωμωδία ελληνικής παραγωγής 2011

Πετυχημένοι θεραπευτές γάμου και σύζυγοι, επέμεναν με ακλόνητη σιγουριά ότι το ταίρι σου το φτιάχνεις, δεν το βρίσκεις. Ώσπου συνάντησαν ένα ζευγάρι διαφορετικό απ’ όλα τα άλλα. Ένα ζευγάρι πληθωρικό που δε χωρά κάτω από τις ταμπέλες «υγιές» ή «προβληματικό». Ένα ζευγάρι ενωμένο σα μια γροθιά... στο στομάχι του Φαίδωνα και της Βίκης, που για πρώτη φορά βλέπουν πόσο απέχει ο δικός τους «πετυχημένος» γάμος από ένα γάμο αληθινά ταιριαστό.

Η υπογραφή
Δραματική ταινία ελληνικής παραγωγής 2011

Η Άννα, μια νεαρή ιστορικός τέχνης ετοιμάζει ένα τιμητικό αφιέρωμα στο έργο της ζωγράφου, Μαρίας Δήμου. Στο πλευρό της για να την βοηθήσει είναι ο σύντροφος της Δήμου, Άγγελος. Μαζί θα ξετυλίξουν το κουβάρι της ζωής της Μαρίας, της οποίας τον θάνατο τυλίγει ένα πέπλο μυστηρίου. Αυτοκτονία ή δολοφονία; Η Άννα σταδιακά βυθίζεται γοητευμένη στη ζωή της ζωγράφου, σύντομα, όμως, θα ανακαλύψει πως ο Άγγελος κρύβει πολλά μυστικά...

Cheri
Αισθηματική ταινία βρετανικής παραγωγής 2009

Η Madame Peloux, μια πόρνη, που έχει πλέον αποσυρθεί, αντιλαμβάνεται πως ο 19χρονος γιος της, που φέρει το ψευδώνυμο Cheri, δεν βρίσκει κανένα νόημα στην πραγματική ζωή του. Έτσι, ζητά από τη φίλη και συνάδελφό της Lea, να τον αναλάβει και να του δώσει μία διέξοδο μέσα από τα μυστικά του έρωτα. Αυτό που δεν είχε προβλέψει είναι ότι ο Cheri και η Lea, παρά τη διαφορά ηλικίας τους θα ερωτευτούν πραγματικά. Η Madame Peloux, που δεν έχει καταλάβει το πάθος που τους ενώνει, αποφασίζει να αρραβωνιάσει τον Cheri με μία κοπέλα της ηλικίας του. 

Blue Valentine
Αισθηματική ταινία αμερικανικής παραγωγής 2011

Πλημμυρισμένοι με ρομαντικές αναμνήσεις του έρωτα τους, ο Ντιν και η Σίντυ χρησιμοποιούν ένα βράδυ προσπαθώντας να σώσουν το γάμο τους που πεθαίνει. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Μισέλ Γουίλιαμς πρωταγωνιστούν σε αυτό το ειλικρινές πορτραίτο μιας σχέσης που φτάνει στο τέλος της.

 

 

127 ώρες (127 hours)
Δραματική ταινία αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής 2011

Η αληθινή ιστορία ενός ορειβάτη που προσπαθεί να επιβιώσει όταν ένας βράχος του έσπασε το χέρι, παγιδεύοντάς τον σε ένα φαράγγι στην Γιούτα. Τελικά καταφέρνει ν' απελευθερωθεί με ότι μέσα διαθέτει από ένα τείχος 22 μέτρων και πεζοπορία 8 χιλιομέτρων. Μέσα από αυτό το ταξίδι, ο Ράλστον θυμάται τους φίλους του, την αγαπημένη του, την οικογένειά του και τους δυο αναρριχητές που συνάντησε πριν το ατύχημα. Θα είναι άραγε τα δύο τελευταία άτομα που συνάντησε;

 

IShow.gr

 

Share |