Οι "Κηπουροί" χτυπούν την κρίση!

Η κηπουρική, ένα χόμπι που δίνει τη δυνατότητα για περιορισμό πολλών από τις καθημερινές σπατάλες, «χτυπάει» την κρίση. Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκαν οι τρεις «Κηπουροί του Mega» Σωτήρης Βρεττός, Μάκης Τσόκας και Γιάννης Παναγιωτόπουλος που βγήκαν από το πλατό και βρέθηκαν σε μια «πλούσια» φάρμα.

Η εκπομπή «Κηπουροί» φέτος θα περιλαμβάνει στήλες με χρηστικά θέματα που θα αποτελέσουν το καλύτερο εγχειρίδιο της νοικοκυράς. Εκτός από συμβουλές για την κουζίνα, θα υπάρχουν και συνταγές beaute. Στη φάρμα των «Κηπουρών» έχει φτιαχτεί και ένα κοτέτσι όπου -λόγω της κρίσης- μεγαλώνουν κανονικά τις κοτούλες τους. Η «Espresso» σας αποκαλύπτει τις ενότητες που θα περιλαμβάνει η εκπομπή.

Όπως μας αποκαλύπτει ο Σωτήρης Βρεττός, μία από αυτές τις ενότητες, «Το μποστανάκι σου», αφορά όλους όσοι δεν έχουν καθόλου χώρο στο σπίτι τους. Όσοι παρακολουθούν τους «Κηπουρούς» θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν πώς να καλλιεργήσουν στο σπίτι τους τα πλέον απαραίτητα για την καθημερινή τους ανάγκη λαχανικά.

«Το μποστανάκι» δεν είναι η μόνη ενότητα που περιλαμβάνει η εκπομπή των «Κηπουρών». Μια άλλη ενότητα είναι «Το βοτανάκι σου» που θα εξηγεί πώς τα βότανα βοηθούν στην καθημερινότητα, πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για beaute, πώς να φτιάξουμε αφεψήματα, ροφήματα, αλλά και καλλυντικά με την υπογραφή μας.

Όσο για την ενότητα «Φτιάξ’ το μόνος σου», θα ασχολείται με θέματα diy, εντυπωσιακές κατασκευές που μπορεί να κάνει ο καθένας μόνος του στον χώρο του. Από την εκπομπή φυσικά δεν θα λείπει και φέτος ο γιατρός των φυτών σε ανανεωμένο χώρο (ένα τροχόσπιτο-γλάστρα!), αλλά και η Αρτεμις Αστεριάδη ως σέξι νοσοκόμα των φυτών.

Τέλος, η ενότητα «Καρποφόρο σου» θα ασχολείται με θέματα γύρω από τα δέντρα (ελιές, λεμονιές κ.ά.). Χρήσιμες συμβουλές για το πότε κλαδεύουμε, πότε λιπαίνουμε, πότε σκαλίζουμε. Εννοείται ότι και φέτος οι τρεις κηπουροί θα απαντούν σε ερωτήσεις τηλεθεατών βοηθώντας τους να βάλουν το πράσινο για τα καλά στη ζωή τους.

Share |