Οι "Κηπουροί" οργώνουν την Ελλάδα!

Έχουν βάλει σκοπό να κάνουν όλη την Ελλάδα πράσινη. Οι «Κηπουροί του Mega» είναι από τις ελάχιστες εκπομπές που έχουν πάρει το «πράσινο φως» και για την επόμενη σεζόν. Αντί όμως να καθίσουν και να ξεκουραστούν, οι «Κηπουροί» παραμένουν εν δράσει ακόμη και το καλοκαίρι και ταξιδεύουν από τον Βόλο μέχρι την Πάρο συνδυάζοντας διακοπές και εργασία.

Ωστόσο, σκοπός τους είναι να ελέγξουν ακόμη και τον κήπο του Λάκη Λαζόπουλου αφού χάρη σε αυτόν πήραν το διαβατήριο να γίνουν οι «Κηπουροί του Mega» και να πρασινίσουν όχι μόνο τις αυλές, αλλά και δημόσιους χώρους φτιάχνοντας μικρές οάσεις ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας.

Πριν από λίγες μέρες ο Σωτήρης Βρετός, ο Μάκης Τσόκας και ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και πήγαν να διαμορφώσουν τον προαύλιο χώρο του Ορφανοτροφείο Βόλου. Σκοπός τους ήταν τα παιδιά να μπορούν να απολαμβάνουν έναν ωραίο χώρο. Τα χαμόγελα και οι αγκαλιές που έκαναν τα παιδιά στους παρουσιαστές απέδειξαν ότι οι «Κηπουροί» έκαναν καλή δουλειά.

Ο Σωτήρης Βρετός μιλώντας στην «Espresso» είπε: «Αυτό το ταξίδι θα μας μείνει αξέχαστο. Συγκινηθήκαμε με τις εκδηλώσεις χαράς των απιδιών. Αφού μας είπαν πως θα ήθελαν να δουν τον χώρο τους, ξεκίνησε η δουλειά. Βασικός μας στόχος ήταν να φύγουν το τσιμένι και η μουντή εικόνα που είχε το οίκημα μέχρι πρότινος και τη θέση του να πάρουν το πράσινο και πολύ χρώμα στους τοίχους με θέμα τη φύση. Οι μικροί βοηθοί μας πήραν πινέλα και μπογιές και ξεκίνησαν να ζωγραφίζουν, ενώ εμείς φτιάχναμε τα παρτέρια και καβαλάγαμε τα φυτά. Πολύ χρώμα για να το βλέπουν και να χαίρονται, αλλά και ανθεκτικά φυτά, όπως οι ελιές και τα οπωροφόρα δέντρα στόλισαν την αυλή. Στο τέλος για να το γιορτάσουμε χορέψαμε με τα παιδιά, τα οποία μας χάρισαν το καλύτερο δώρο: το χαμόγελο τους! Αυτό για μας λέει πολλά....».

Share |