Οι δύσκολες ώρες της Ελεωνόρας Μελέτη και το τηλεφώνημα στον Μαλέλη: «Δεν αντέχω άλλο»

Μιλώντας αρχικά για το δύσκολο χειμώνα που πέρασε, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε στο περιοδικό "People": «Δεν θα με δεις ποτέ να είμαι άσχημα, επειδή τα επαγγελματικά δεν είναι αυτά που θέλω. Δεν είναι ικανά να με ρίξουν τόσο. Πάντα βρίσκω άμυνες και τρόπους για να είμαι ψύχραιμη.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως, έφτασα στα όρια μου, γιατί τα ζω και τα μεταφράζω όλα με συναίσθημα και πέρασα μια πολύ μεγάλη δυσκολία, η οποία έγινε μεγαλύτερη καθώς δεχόμουν πολύ μικρά προβλήματα και από αλλού, όπως το θέμα της υγείας μου. Όλα αυτά μαζί τον Μάρτιο έφτασαν στο αποκορύφωμα. Εκείνο που συνειδητοποίησα μέσα από αυτό είναι πως ο άνθρωπος κρύβει μέσα του τρομερή δύναμη, που δεν μπορεί να την αντιληφθεί αν δεν κληθεί να την αντλήσει. Έτσι σηκώθηκα ένα πρωί και γύρισα διακόπτη. Είπα “τώρα θα κάνω εγώ κουμάντο”. Και αυτό ήταν».

Η παρουσιάστρια μίλησε επίσης και για το τηλεφώνημα με τον Σταμάτη Μαλέλη στη διάρκεια του οποίου του εξομολογήθηκε ότι ήθελε να τα παρατήσει.

«Είχα φτάσει στο σημείο να τον πάρω τηλέφωνο μια Πέμπτη βράδυ, το θυμάμαι σαν τώρα. Έκλαιγα με λυγμούς. Του έλεγα πως “ξέρω πως εσείς θα με καταλάβετε. Δεν αντέχω άλλο, θέλω να τα παρατήσω. Δεν έχω δύναμη να το κάνω άλλο”. Σε περίοδο κιόλας που η εκπομπή έσκιζε. Αν το έλεγα σε κάποιον άλλον, θα μου έλεγε “είσαι τρελή”; Ο Σταμάτης όμως με άκουσε, μου είπε “σε παρακαλώ κοριτσάκι μου, θέλω να ηρεμήσεις”. Μου έδωσε να καταλάβω πως δεν είχα λόγο να κάνω κάτι τέτοιο και το επόμενο πρωί έπρεπε να είμαι στη θέση μου».

Όσο για το ποια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, η Ελεωνόρα Μελέτη, δήλωσε: «Σαφώς και συνέβη μια αφορμή που με οδήγησε σε όλες αυτές τις σκέψεις, αλλά τελικά όλο αυτό ήταν για καλό. Συνέβη κάτι στην ιδιωτική μου ζωή, που με έφερε αντιμέτωπη και με τη δουλειά μου. Όχι τη δουλειά μου ως αντικείμενο, αλλά με τη δημοσιότητα που η δουλειά συνεπάγεται. Γιατί τη δουλειά μου την αγαπώ πάρα πολύ. Αυτό το πακέτο της δημοσιότητας που συνοδεύει τη δουλειά μου με έκανε να νιώθω πως διώχνω ανθρώπους από τη ζωή μου. Σ' εκείνη τη φάση όλο αυτό μου έγινε δυσβάσταχτο».

Διαβάστε ακόμα: Εμμανουέλα: Η κούκλα οπαδός του ΟΦΗ με "καυτό" μίνι στις εξέδρες! (Φωτογραφίες)

Share |