Οι business του Σισέ με τα πανάκριβα αυτοκίνητα!

Το πάθος του Τζιμπρίλ Σισέ για τα πανάκριβα αυτοκίνητα μετατράπηκε σε επιχειρηματική δραστηριότητα. Ο Γάλλος σταρ του Παναθηναικού, ο οποίος έχει ολόκληρο στόλο από πολυτελή αυτοκίνητα, τα περισσότερα εκ των οποίων έχει φέρει στην Ελλάδα, αποφάσισε να ιδρύσει μια εταιρεία που θα ετοιμάζει στον πελάτη αυτοκίνητα κατά παραγγελία.

Η Taurus Rage Racing, όπως θα είναι η επωνυμία της εταιρείας, θα μετατρέπει οποιαδήποτε μάρκα  ακριβού αυτοκινήτου σύμφωνα με το γούστο του πελάτη, ο οποίος βέβαια θα βάζει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να το αποκτήσει έτσι όπως το ονειρεύεται.

Σύμφωνα με την Espresso, ο Σισέ ήρθε ήδη σε συμφωνία με τον σχεδιαστή αυτοκινήτων Ντον Βεμπόλ και ανακοίνωσε ότι ίδρυσε μαζί του τη συγκεκριμένη εταιρεία, που θα γίνει στην πατρίδα του και θα συγκεντρώσει όλη την αφρόκρεμα της γαλλικής κοινωνίας. Σε πρώτη φάση η νέα εταιρεία, που φιλοδοξεί να καταστεί πρωτοπόρος σε παγκόσμια κλίμακα, θα δέχεται παραγγελίες μόνο εντός Γαλλίας και σταδιακά θα επεκταθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Share |