Οι αιχμές της Πάμελα για την κριτική επιτροπή!

H αποχώρησή της από το «Dancing οn ice» την Κυριακή στάζει πίκρα και απογοήτευση! Εδωσε όλο της τον εαυτό και πιστεύει πως είναι μεγάλη αδικία να φύγει τη στιγμή που θεωρούσε πως ήταν μακράν η καλύτερη από όλους τους διαγωνιζομένους στο skate.

Η Πάμελα Μέλλος δεν μπορεί να πιστέψει πως αποχώρησε τόσο γρήγορα από τον διαγωνισμό και θεωρεί αδιανόητη την απόφαση της κριτικής επιτροπής.

«Το θεωρώ πολύ μεγάλη αδικία. Αν ήμουν τόσο καλή, να μη με βάζανε. Γιατί με βάλανε να ανταγωνιστώ και στο skate off; Για τα μάτια του κόσμου; Για να ξεφτιλιστώ; Αφού είμαι η καλύτερη, γιατί με βάζεις να κάνω ό,τι κάνω καλύτερα;» δηλώνει στην «Espresso» η Πάμελα, η οποία είναι πολύ στενοχωρημένη για την αποχώρησή της από το «Dancing on ice».

«Είμαι πολύ στενοχωρημένη γι' αυτό που έγινε. Ας μη με βάζανε καν. Εγώ ήμουν μακράν η καλύτερη απ' όλους και μπορώ να το πω για τον εαυτό μου, παρ' όλο που δεν το έχω ξαναπεί για κάτι άλλο. Ωστόσο, τα πράγματα φαίνονται καθαρά. Ακόμη και στο πρώτο live που έκανα το σκρατς σπιν δεν το ανέφεραν καν, γιατί δεν ήθελαν να αδικήσουν τους άλλους. Τελικά, όμως, αδίκησαν εμένα!»

Για το περιστατικό με τους γονείς της, που μετά το τέλος του σόου φώναξαν «αδικία», αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο στην απόφαση της κριτικής επιτροπής, και με κάποιους από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους να εκφράζουν τη συμπαράστασή τους, η τραγουδίστρια δήλωσε:

«Κι εγώ θα αντιδρούσα έτσι. Οι γονείς μου στενοχωρήθηκαν πολύ. Όταν το παιδί σου είναι το καλύτερο και το βγάζουν "έξω", είναι βέβαιη η πίκρα τους. Γονείς είναι, είναι φυσικό να αντιδρούν στην αδικία…»

Share |