Ο Σάκης Ρουβάς μπήκε στην κουζίνα και μαγείρεψε -Κλασικό μαμαδίστικο φαγητό [εικόνα]

Πολυτάλαντος ο Σάκης Ρουβάς. Εκτός από τραγουδιστής, παρουσιαστής, κριτής σε ριάλιτι είναι και μάγειρας! Ο πασίγνωστος τραγουδιστής έχει ένα πολύ βεβαρημένο πρόγραμμα με τις μουσικές του εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο, τον ρόλο του κριτή στο «The Voice» και τα λοιπά επιχειρηματικά του σχέδια, ωστόσο παραμένει πάντα ένας οικογενειάρχης που έχει ως πρώτη του προτεραιότητα την σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά τους.

Κι ενώ η Κάτια Ζυγούλη έχει ένα κανάλι στο YouTube όπου μοιράζεται αποσπάσματα από την καθημερινότητά της, όπως συνταγές - εισέβαλε μάλιστα σε ένα από τα βίντεο και ο τραγουδιστής, ντυμένος με κοστούμι, για να κλέψει ένα φιλί από την σύζυγό του- δεν φανταζόμασταν ποτέ πως ο Σάκης Ρουβάς μπορεί και να μαγείρευε. Κι όμως, ο τραγουδιστής μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού το μεσημέρι της Κυριακής και μαγείρεψε ένα ξεχωριστό φαγητό που δεν θα το περίμενε κανείς.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς έφτιαξε ένα υγιεινό και γευστικό μπριάμ λαχανικών, το οποίο και ανάρτησε γεμάτος περηφάνια με την λεζάντα να γράφει: «Κορυφαία ενέργεια στο σπίτι σημαίνει οικογενειακό τραπέζι τις Κυριακές, εκπλήξεις για τους αγαπημένους μας και ζεστές στιγμές που μας φέρνουν πιο κοντά».

Share |