Ο Ρήγας θα κάνει τη Βανδή Τζούλια Ρόμπερτς!

Στο θεατρικό σανίδι ετοιμάζεται να ανέβει η Δέσποινα Βανδή συνδυάζοντας πρόζα και τραγούδι. Ο φίλος και πάλαι ποτέ συνεργάτης της Αλέξανδρος Ρήγας διασκευάζει το σενάριο της ταινίας «Woman of the year» του 1942, προκειμένου να το φέρει στα μέτρα της γνωστής ερμηνεύτριας. Η ταινία στην Ελλάδα είναι γνωστή στην πιο πρόσφατη εκδοχή της, ως «Πρωτοσέλιδος έρωτας» - «I love trouble» ο πρωτότυπος τίτλος – με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Ρόμπερτς.

Ο γνωστός σεναριογράφος και σκηνοθέτης που βρίσκεται σε φάση διαπραγματεύσεων για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του έργου από τους Αμερικανούς παραγωγούς, σκοπεύει, σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα" να ανεβάσει στο θέατρο «Παλλάς», μιούζικαλ με συρραφή τραγουδιών από κλασικά αμερικανικά έργα. Η Δέσποινα Βανδή είναι, όπως φαίνεται, αποφασισμένη να κάνει – αν όχι στροφή – σίγουρα ένα διάλειμμα στην τραγουδιστική της καριέρα στις πίστες, επιλογή που για κάποιους ίσως είναι και σοφή – δεδομένου βέβαια ότι η θεατρική παραγωγή θα πληροί τις προδιαγραφές.

Για τον ρόλο του συμπρωταγωνιστή της προορίζεται ο Αλέξης Γεωργούλης, αλλά έως αυτήν τη στιγμή δεν έχει ακόμη καταλήξει σε συμφωνία με τους θεατρικούς παραγωγούς. Το τρίτο πρόσωπο που ακούγεται ότι θα συμμετάσχει στο καστ θα είναι η Ντίνα Κώνστα.

Share |