Ο "πόλεμος" στο πρόσωπο της Κορομηλά και το...δικό της λάθος!

Την περίοδο της παντοδυναμίας της δεν τολμούσε κανείς να της μιλήσει, ή - πολύ περισσότερο - να της φέρει αντίρρηση! Σήμερα, δεν υπάρχει σατυρική εκπομπή που να μη σχολιάζει το ριάλιτι που παρουσιάζει αλλά και την ίδια, χρεώνοντάς της την ευθύνη ουσιαστικά για το "Big Brother" συνολικά. Τι άλλαξε και η Ρούλα δεν είναι πια στο απυρόβλητο;

Γιατί την 'πολεμά" ο Λάκης μέσα στο ίδιο της το κανάλι, αλλά και διάφοροι άλλοι απ' έξω όπως είναι οι Ράδιο Αρβύλα και ο Μουρατίδης του x-factor; Ακόμη και η πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της δεν μπορεί να σταθεί αρκετή απ' ότι φαίνεται για να "περιοριστούν" οι σε βάρος της κριτικές, γεγονός που φανερώνει ότι μάλλον...κάποιοι την περίμεναν στη γωνία να κάνει το λάθος!

Και μάλλον το έκανε η έμπειρη κατά τ' άλλα Ρούλα Κορομηλά, έπεσε στην "παγίδα" που έστησε η ίδια στον εαυτό της - μια και είναι υπεύθυνη προγράμματος - ανάβοντας στον εαυτό της το "πράσινο φως" για την παρουσίαση μιας εκπομπής ριάλιτι που μόνο ανάγκη δεν την είχε στην παρούσα φάση! Τόσες εκπομπές στο πρόγραμμα, αυτή βρήκε να διαλέξει; Δεν παραδειγματίστηκε καν από το "παράδειγμα του Μικρούτσικου", τον οποίο κάτι τέτοιες εκπομπές τον..."εξαφάνισαν"

Δυστυχώς για εκείνη, τώρα θα πρέπει αν πορευθεί με την επιλογή της...

 

Share |