Ο πιο sexy άνδρας του κόσμου είναι Έλληνας!

Παραπάνω Εικόνες

Ανακηρύχτηκε ο πιο... sexy άνδρας του κόσμου κερδίζοντας τον τίτλο του ''Mister World International"! Μάγεψε τους κριτές με τη σαγηνευτική του ομορφιά και στο τέλος έριξε κι έναν ποντιακό χορό! Γιατί πάνω απ' όλα είναι Έλληνας! Και το σημαντικότερο... single!

Το όνομά του, Λάζαρος Σεφερίδης και οι φωτογραφίες του αρκούν για να καταλάβει κανείς γιατί κέρδισε τον θαυμασμό των κριτών στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς για τον Mister World International.

Αρρενωπός, ηλιοκαμένος και... δίμετρος, ο Λάζαρος ξεκίνησε να ασχολείται με το μπάσκετ στα δεκαέξι του χρόνια και το μόντελινγκ προέκυψε στη ζωή του ξαφνικά (τυχαίο; δε νομίζω!).

''Ναρκισσισμό έχω και δεν το κρύβω'' δηλώνει με ειλικρίνεια και τονίζει ότι η ιδανική γυναίκα για αυτόν πρέπει να συνδυάζει ωραία εξωτερική εμφάνιση και ανάλογο χαρακτήρα.

Στην Καραϊβική, όπου και πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός, δε δίστασε να χορέψει μπροστά στους κριτές και ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, καθώς και μία ποντιακή σερενάτσα, που την ξέρει καλά!

Γυρίζοντας με τον τίτλο στην Ελλάδα, το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να πάει στους δικούς του στην Καβάλα. Καμιά Μύκονο, βρε Λάζαρε, δεν παίζει;
nooz.gr

Share |