Ο παρουσιαστής που έχει "ανώτερο" σώμα και από του Ρουβά! Ποιος είναι;

Χαρακτηρίζεται, δικαίως, ως sex symbol και αποτελεί πόθο κάθε γυναίκας. Η σύγκριση των δύο φωτογραφιών που θα δείτε, ανάμεσα στον δημοφιλή παρουσιαστή και το Ρουβά, κρύβει μια μεγάλη ανατροπή!

Το μέχρι σήμερα "τέλειο σώμα"  που θεωρείτο εκείνο του Ρουβά... "γκρεμίζεται" από τους κοιλιακούς του Δημήτρη Βλάχου, ο οποίος "σάρωσε" μέσα από την εκπομπή "Φάρσες" στη διάρκεια της περσινής χρονιάς. Ας θυμηθούμε τι είχε πει ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του...

Πως αισθάνεται όταν τον προσεγγίζουν ερωτικά οι άντρες; «Προφανώς κάποιοι θα ήθελαν πολύ να είμαι gay! Ωστόσο, ποτέ δεν μου έχει τύχει κάποιο ακραίο περιστατικό, ούτε μου την πέφτουν με χυδαιότητα»,δηλώνει ο Δημήτρης Βλάχος και συνεχίζει: «Αλλωστε, έχω τον τρόπο μου και μπορώ να κοντρολάρω μια κατάσταση αν πάει να ξεφύγει. Πρέπει να παραδεχτώ, όμως, πως κάθε έκφραση θαυμασμού είναι κολακευτική. Ωστόσο υπάρχουν και όρια, τα οποία πρέπει να σέβεται ο άλλος», είχε δηλώσει παλαιότερα ο παρουσιαστής του "Πλάκα Κάνεις" στο περιοδικό "People".
Share |