Ο Πάνος Βλάχος πρωταγωνιστεί σε αμερικανική ταινία ως… επικίνδυνος δάσκαλος yoga!

Μπορεί οι μέρες αυτές να είναι περίεργες, ωστόσο ο Πάνος Βλάχος θέλησε να επικοινωνήσει στον κόσμο την καινούρια του δουλειά.

Ο ηθοποιός ο οποίος τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Los Angeles, κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία “Psycho yoga instructor”/ The Perfect Pose που κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο.

Ο Πάνος Βλάχος είναι ο χαρακτήρας που περιγράφει ο τίτλος. Θα είναι ο Dominic, δάσκαλος yoga της Justine, η οποία κάνει προσπάθειες να σώσει το γάμο της, μέχρι τη στιγμή που ο γοητευτικός δάσκαλος της yoga θα της δείξει το ενδιαφέρον του, αλλά τα πράγματα παίρνουν επικίνδυνη τροπή για εκείνη.

“Ξέρω πως το timimg δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερο, παρόλα αυτά μπορείτε να διασκεδάσετε βλέποντάς με να κάνω επικίνδυνη γιόγκα, μαζί υπερβολικά ταλαντούχα Ashley Wood και τον Brady Smith”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός, ο οποίος κλείνει το μάτι και στους Έλληνες θαυμαστές του, γράφοντας στο τέλος του μηνύματός του:

“Φήμες λένε ότι ο ελληνικός τίτλος θα είναι #αντροχωριστρα #perfectpose #lifetime #premiere #movie #yoga #namaste #film #actor #greekyogadoesntexist #αφορισμός”.

Share |