Ο Πάνος Αργιανίδης «καρφώνει» για πρώτη φορά τον Αγγελόπουλο!

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Survivor Πανόραμα», βρέθηκε ο αγαπημένος σε όλους μάνατζερ ράγκμπι του Survivor, Πάνος Αργιανίδης!

Ο Πάνος μεταξύ άλλων ερωτήθηκε και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, φυσικά, και για τον χαρακτήρα του και αποκάλυψε πολλά τα οποία δεν γνώριζε κανείς έως τώρα…

Αρχικά αποκάλυψε με ποια κριτήρια θέτουν οι παίκτες υποψήφιο κάποιον λέγοντας πως δεν κοιτάνε μόνο τις αγωνιστικές δυνατότητες αλλά και στο πως συμπεριφέρεται όλο το 24ωρο που βρίσκονται όλοι μαζί.

Συγκεκριμένα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο δήλωσε πως «Σκιαγραφόντας την προσωπικότητα του Γιώργου είναι ένας δύσκολος χαρακτήρας, αρκετά δύσκολος. Δεν θεωρώ ότι είναι κακός παιδί. Δεν είναι εύκολα προσεγγίσιμος, δηλαδή δεν μπορείς εύκολα να του μιλήσεις και να επικοινωνήσεις μαζί του με τον τρόπο που θες εσύ γιατί ο Γιώργος έχει τρόπο να σε πηγαίνει εκεί που θέλει. Δεν θεωρώ ότι είναι κακό παιδί. Τον ζήσαμε σαν άνθρωπο, οπότε οι περισσότεροι από εμάς που τον ψηφίσαμε κρίναμε πως δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.»

Share |