Ο Μπραντ Πιτ κάνει ταινία τους μεταλλωρύχους της Χιλής

Την κόλαση που έζησαν στα έγκατα της γης οι 33 παγιδευμένοι μεταλλωρύχοι στη Χιλή θα μεταφέρει στον κινηματογράφο ο Brad Pitt! Ήδη, η εταιρεία παραγωγής του ηθοποιού βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον δικηγόρο των μεταλλωρύχων που θα πουλήσουν το προσωπικό τους δράμα έναντι αδράς αμοιβής.

Η «Plan B Entertainment» -που έχει συστήσει ο Brad και ήδη έχει βγάλει πολλές επιτυχίες όπως τα «Kick-Ass» και «Eat, Pray, Love»- προσφέρει γη και ύδωρ για να κάνει την ταινία, η οποία θα βασίζεται στις συνεντεύξεις των 33 εργαζομένων οι οποίοι θα υποδυθούν τους εαυτούς του

Σύμφωνα, μάλιστα, με χιλιανή εφημερίδα, στο τραπέζι έχουν πέσει πολλά εκατομμύρια δολάρια, ενώ έχουν ήδη γίνει δύο συναντήσεις.

Οι πρωταγωνιστές της διάσωσης που συγκλόνισε την υφήλιο στις 13 Οκτωβρίου θα πρέπει πρώτα να συστήσουν ανώνυμη εταιρεία που θα εισπράξει τα χρήματα και κατόπιν θα τα μοιράσει σε ίσα μέρη, όπως διευκρίνισε και ο δικηγόρος των μεταλλωρύχων, Εντγκάρντο Ρεϊνόσο.

O κ. Ρεϊνόσο πρόσθεσε επίσης πως δέχεται πληθώρα προτάσεων για συνεντεύξεις, εμφανίσεις και φωτογραφήσεις των 33, οι οποίες, κατά μέσο όρο, ξεπερνούν τις 10 σε καθημερινή βάση!

Ο Brad κάνει αγώνα δρόμου για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα της ιστορίας καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που σκοπεύουν να μεταφέρουν στον κινηματογράφο την απίστευτη περιπέτεια που εκτυλίχθηκε περίπου 700 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης.

Μεταξύ αυτών και ο σκηνοθέτης Ροντρίγκο Ορτουθάρ, που γυρίζει ήδη την ταινία «Οι 33» και αναμένεται στις αίθουσες το 2012.

 

madata.gr

Share |