Ο Μάριος Πρίαμος λανσάρει δική του κολεξιόν! Η πρώτη φωτογραφία...

Μετά τα πιτάκια του Ντάνου, το περιοδικό του Βασάλου και το μπλουζάκι του Ορέστη Τσανγκ, ήρθε η ώρα και ο Μάριος Πρίαμος να κάνει την δική του κολεξιόν!

Ο τρελοκύπριος, αφού του είχαν πάρει όλες τις καλές ιδέες, αρκέστηκε στο να κάνει κάτι πιο απλό, λιτό και απέριττο και είπε να φτιάξει τα δικά του…καπέλα!

Ναι, καλά διαβάσατε…Μιας και τώρα είναι ακόμα καλοκαιράκι και όλοι χρειαζόμαστε μια προστασία από τον ήλιο, ο Μαχητής από την Κύπρο φρόντισε για μας και θα μας προμηθεύσει με καπελάκια!

Μόνο που αυτά δεν θα είναι απλά καπέλα! Θα έχουν πάνω και το όνομα της ομάδας του στο Survivor, δηλαδή Μαχητές, και το όνομα του, δηλαδή Μάριος Πρίαμος, αλλά και…το αυτόγραφό του! Δηλαδή, ναι…Ο Μάριος έβαλε την υπογραφή του πάνω στο καπέλο και τώρα όλες οι θαυμάστριες του δεν θα στριμώχνονται με τα χαρτάκια τους για μια μονογραφή!

Καλοφόρετα τα καπέλα παιδιά, ίσως να πάρω κι εγώ ένα, αν οι τιμές είναι προσιτές! Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό και ξετρέλανε τους φανς του:

#soon #survivorgr #survivor #maxhtes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marios Priamos I Official (@mariospriamos) στις

Share |