Ο Λε-Πα κοντά στους ομογενείς της Αυστραλίας!

Λευτέρης Πανταζής αύριο θα βρίσκεται στο Σίδνεϊ, όπου θα δώσει την πρώτη του συναυλία, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δώσει άλλες τέσσερις, εν πλω και συγκεκριμένα στο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Rhapsody of the Seas».

Για επτά ημέρες ο τραγουδιστής θα βρίσκεται ανάμεσα σε ομογενείς που θα κάνουν την κρουαζιέρα τους στον Ειρηνικό ωκεανό ξεκινώντας από το Σίδνεϊ, και θα φροντίζει για τη διασκέδασή τους.

H «Εspresso» επικοινώνησε με τον δημοφιλή τραγουδιστή, που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο Αμπου Ντάμπι, ενδιάμεσο σταθμό στο μακρύ ταξίδι του προς την Αυστραλία. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα τραγουδήσω για τους Ελληνες ομογενείς, ανθρώπους που διψάνε για το ελληνικό τραγούδι. Είναι μεγάλη τιμή για κάθε Ελληνα τραγουδιστή να βρίσκεται κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους, που ξέρουν να αγκαλιάζουν κάθε καλλιτέχνη που βρίσκεται κοντά τους» δήλωσε ο Λευτέρης Πανταζής.

Να σημειώσουμε ότι στις συναυλίες θα συμμετάσχουν και Αυστραλοί ηθοποιοί, καθώς και ελληνικά συγκροτήματα που θα πλαισιώσουν τον καλλιτέχνη.

Ο Λευτέρης Πανταζής στις 12 του μήνα θα επιστρέψει στο Σίδνεϊ, ενώ την Παρασκευή 13 θα ταξιδέψει πίσω στην Ελλάδα και το ίδιο βράδυ θα παρευρεθεί στο νυχτερινό κέντρο «Κηφισίας Stage», όπου εμφανίζεται και σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Ο ίδιος, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ανυπομονεί να επιστρέψει στην Αθήνα και να ξεκινήσει πάλι τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο. «Ανυπομονώ να επιστρέψω και πάλι στον χώρο που εμφανίζομαι, όπου πραγματικά περνάμε πολύ όμορφες στιγμές με τον κόσμο, ο οποίος μας περιβάλλει με την αγάπη του» δήλωσε ο τραγουδιστής, που φέτος έχει βάλει στόχο να… χτυπήσει την κρίση και να συνεχίσει να διασκεδάζει τον κόσμο έτσι όπως μόνο αυτός ξέρει.

Share |