Ο κούκλος σωματοφύλακας του Προέδρου της Νοτίου Κορέας! (Φωτογραφίες)

Κι ενώ ο Μουν Τζε-ιν, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Νότιας Κορέας, περίμενε πως θα κάνει τους πάντες να μιλούν για εκείνον, καθώς δεσμεύτηκε να «καθαρίσει» τον πολιτικό χώρο της χώρας του από σκάνδαλα του τελευταίου έτους, η αλήθεια είναι πως κανείς δεν τον πρόσεξε... καθώς τις εντυπώσεις έχει κλέψει ο σωματοφύλακάς του.

Ο Τσόι Γιανγκ-γιε είναι ο 36χρονος σωματοφύλακας του νέου προέδρου και έχει κλέψει τις καρδιές όλων με τις έντονες γωνίες στο πρόσωπό του και την στιβαρή του όψη.

Ήδη, οι χρήστες των social media τον έχουν κάνει σταρ στο Twitter, με πολλές γυναίκες να δηλώνουν πως είναι γοητευμένες από τον Τσόι.

Μερικές μάλιστα τον συγκρίνουν με τον Κέβιν Κόσνερ από τον εμβληματικό του ρόλο στην ταινία «Ο σωματοφύλακας», παρ΄όλο που εμφανισιακά δεν ταιριάζει καθόλου με τον Αμερικάνο ηθοποιό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Korea Times», ο Τσόι ανήκει στη «γοητευτική ταξιαρχία» του νέου προέδρου, όπου εκεί βρίσκονται ουσιαστικά όσοι είναι εμφανίσιμοι κάνοντας έτσι πιο ελκυστικό το δημόσιο πρόσωπο της νέας διοίκησης.

 «Ακόμη και το δέρμα του είναι τέλειο, μήπως είναι αυτό σκηνή από ταινία;», λέει μια γυναίκα στο Twitter.

Η ίδια εφημερίδα, πάντως, σχολιάζει ότι υπήρξε καρδιοκατακτητής στα νιάτα του και ο πρόεδρος Μουν.

Share |