Ο Κώστας Boυτσάς ταξιδεύει στην Αμερική!

Στην Αμερική θα ταξιδέψει η επιτυχημένη παράσταση «Ο παππούς έχει πίεση» της Δήμητρας Παπαδοπούλου και της Αγγελίτας Τσούγκου, που έσπασε ταμεία στην Αθήνα. Σε αυτό έβαλε το χεράκι του ο Λευτέρης Πανταζής, που μεσολάβησε στον κουμπάρο του, μεγαλοεπιχειρηματία Στηβ Κουρτίδη, ο οποίος διαπρέπει μαζί με τον γιο του, Χρήστο, στον χώρο των επιχειρήσεων και των καλλιτεχνικών παραγωγών στις ΗΠΑ, και η δουλειά φαίνεται να έκλεισε.

Ο Ελληνας πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος υπογράφει την παραγωγή της σπουδαίας αυτής θεατρικής δουλειάς, μιλώντας στην «Εspresso» είπε: «Εγινε μια πρώτη συζήτηση, αλλά η συμφωνία δεν έχει κλείσει ακόμη».

Αν όλα πάνε καλά, οι ομογενείς μας στην Αμερική και στον Καναδά από τις αρχές Σεπτεμβρίου, και για 15 παραστάσεις, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά και να χειροκροτήσουν τους αγαπημένους τους ηθοποιούς Κώστα Βουτσά, Ελισάβετ Κωνσταντινίδη, Σοφία Παυλίδου, Θωμαΐδα Ανδρούτσου, Κώστα Αποστολάκη, Πέτρο Λαγούτη, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με την ιδέα και τις πρώτες συζητήσεις που είχαν με τον Λε-Πα και τον Στηβ Κουρτίδη.

Ο Ελληνας παραγωγός που διαπρέπει στην Αμερική γνωρίζει πολύ καλά αυτή τη συνταγή της επιτυχίας, την οποία έχει δοκιμάσει ξανά στο παρελθόν, πριν από 20 χρόνια, όταν είχε μεταφέρει στην υπερατλαντική ήπειρο μια θεατρική παράσταση με τον Στάθη Ψάλτη, που είχε σπάσει ταμεία. Το ίδιο αναμφισβήτητα θα συμβεί και με τη θεατρική παράσταση «Ο παππούς έχει πίεση», που αναμένεται να αγκαλιαστεί από το φιλοθέαμον κοινό της μεγάλης ηπείρου! Ο Λευτέρης Πανταζής, που θα ταξιδέψει στην Αμερική μαζί με τους δημοφιλείς ηθοποιούς, θα παρατείνει την παραμονή του εκεί, αφού θα δώσει μια σειρά συναυλιών!

Share |