Ο Κώστας Βουτσάς και η απόφασή του να γίνει πατέρας στα 84 του χρόνια

Έφυγε ευτυχισμένος από τη ζωή ο Κώστας Βουτσάς περιστοιχισμένος από τους ανθρώπους που τον αγαπούν, τη γυναίκα και τις κόρες του. Τέσσερις  γάμους είχε κάνει και είχε αποκτήσει τρεις κόρες τη Σάντρα, τη Νικολέτα και τη Θεοδώρα, ενώ τον Ιούλιο του 2016 απέκτησε από την τελευταία σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού τον μονάκριβο γιο του, το Φοίβο.

Ο ίδιος έλεγε: "Είμαι και παππούς και πατέρας τώρα. Έχω τέσσερα παιδιά, βάζω και τον Άνθιμο μαζί! Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Κάναμε δυο προσπάθειες εξωσωματικής ώστε να πετύχει. Εγώ με τις γυναίκες που έχω ζήσει τις αγαπώ. Όταν έφευγα από μια γυναίκα, της άφηνα περιουσία. Όταν βρέθηκα με την Αλίκη, της είπα ότι εγώ δεν θα φύγω από κοντά σου, αλλά επειδή δεν έχω να σου δώσω σπίτια, σου χαρίζω τον εαυτό μου και το σπέρμα μου".

Η απόφαση να γίνει πατέρας στα 84 του χρόνια

Πολλοί είχαν σχολιάσει την απόφαση του Κώστα Βουτσά να γίνει πατέρας σε αυτή την ηλικία. Οι κόρες του ήταν στο πλευρό του σε αυτή την απόφαση που πήρε και ο ίδιος δε δίσταζε να αποκαλύψει το λόγο για τον οποίο έκανε ακόμα ένα παιδί.

"Στην Αλίκη αυτό το παιδί το χάρισα όχι γιατί δεν είχα παιδιά, αλλά γιατί την αγαπάω και σκεφτόμουν πως είναι άδικο να μην έχει ένα δικό της παιδί. Όταν συνδέθηκα μαζί της την έβλεπα που έπαιζε με τα παιδιά των άλλων και σκέφτηκα: εκείνη γιατί να μην έχει ένα δικό της; έτσι θέλησα να της κάνω ένα παιδί. Δεν ενοχλήθηκα καθόλου που είμαι μεγάλος, δε το σκέφτομαι αυτό γιατί με ενδιαφέρει η γυναίκα μου, η Αλίκη είναι ένα πλάσμα πολύ ευγενικό, και ξέρω ότι είναι ευτυχισμένη με το Φοίβο, το βλέπω αυτό κάθε φορά που τον κρατάει στην αγκαλιά της".

Ο Κώστας Βουτσάς απολάμβανε κάθε στιγμή και κάθε μέρα της ζωής του με το Φοίβο και οι φωτογραφίες του γέμιζαν τα σόσιαλ μίντια μέσα από τις αναρτήσεις της Αλίκης Κατσαβού.

Share |