Ο Αντώνης Ρέμος στο στούντιο του Realfm 97,8

Ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στο στούντιο του Realfm 97,8 και μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την σταδιοδρομία του, την οικογένειά του, αλλά και τις συναυλίες που ετοιμάζει τους επόμενους μήνες.

"Ξεκίνησα το 1987. Δόξα τω Θεώ που είμαστε ακόμη εδώ. Σε αυτή τη διαδρομή γεννήθηκαν πολλοί φίλοι και έφυγαν και πολλοί φίλοι. Το 1987 ήταν η πρώτη φορά που τραγούδησα μπροστά σε κόσμο, ο επόμενος μεγάλος σταθμός μου ήταν η Θεσσαλονίκη το 1990 και το 1993 η Αθήνα. Αυτοί ήταν οι σταθμοί που μπορώ να πω ότι άλλαξαν τον ρου της καριέρας μου" δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

"Το 1996 ήταν ο πρώτος δίσκος, η αρχή είναι μεγάλη στιγμή, με Φοίβο και δεν ξεχνώ εκείνες τις πρώτες στιγμές. Θέλω να στείλω χαιρετίσματα σε όλους τους δημιουργούς και αυτούς που έχω συνεργαστεί γιατί είναι σε περίεργη φάση με τα δικαιώματα και εύχομαι να δοθεί λύση από την κυβέρνηση σύντομα. Δεύτερος σταθμός η γνωριμία μου με όλους αυτούς τους μεγάλους συνθέτες αλλά ο Αντώνης Βαρδής είναι ένας σταθμός για μένα γιατί με οδήγησε καλλιτεχνικά σε μοναδικά μονοπάτια. Είναι champions league για να το πούμε ποδοσφαιρικά ο Αντώνης Βαρδής" συμπλήρωσε.

"Οι παρέες είναι αυτές που κάνουν την επιτυχία, άρα νιώθω χαρούμενος που με τους συνεργάτες μου προσπαθούμε κάθε φορά να βρούμε το καλύτερο, την επόμενη τάση, το τραγούδι με το οποίο θα οδηγήσουμε τον κόσμο σε άλλα μονοπάτια και τα τελευταία 25 χρόνια τα καταφέρνουμε μια χαρά και ο κόσμος στηρίζει τις επιλογές μας" τόνισε.

"Δεν κερδίζουν οι πρωταγωνιστές πλέον, κερδίζουν οι ομάδες" υπογράμμισε.

Ερωτηθείς αν η γέννηση της κόρης του είναι ο μεγαλύτερος σταθμός της ζωής του απάντησε "είναι ένας έρωτας που έχει και τεράστια ευθύνη, έχει και τεράστιο άγχος. Όλα τα μεγάλα συναισθήματα που κρύβονται μέσα σε έναν μεγάλο έρωτα, φοβάσαι μην τον χάσεις, φοβάσαι μην του υπερβολικά δοθείς, φοβάσαι μην τον κακομάθεις, φοβάσαι όλα αυτά. Δεν ξέρω, αν υπάρχει το μέτρο. Με την κόρη μου περνάω ποιοτικό χρόνο, θα την βάλω για ύπνο, θα ξυπνήσουμε μαζί, θα πάμε και τις βόλτες μας, όσο χρειάζεται. Είμαστε πολύ κοντά, νιώθω ότι μεγαλώνει φυσιολογικά, πολύ ωραία. Είναι πέντε ετών τώρα. Θα έρθει πρώτη φορά σε συναυλία τώρα και η μητέρα της την έχει βάλει σε εντατικά μαθήματα να μάθει τα τραγούδια. Θα είναι η πρώτη φορά που θα έρθει".

Για την Υβόννη είπε ότι "για να γίνει το θαύμα χρειάζεται δύο, άρα λοιπόν το θαύμα βγήκε γιατί μπήκε στη ζωή μου η Υβόννη. Μετά από 10 χρόνια τα καταφέρνει, περνάμε όμορφα όσο μπορούμε να περνάμε μέσα στην καθημερινότητα μας ο καθένας έχει τις δουλειές του. Η Υβόννη έχει φτιάξει ένα πετυχημένο Brand, μια εξαιρετική εταιρεία με τα ρούχα της. Ο κόσμος και οι γυναίκες την εμπιστεύονται και έχει πετύχει όμορφα πράγματα όπως το φανταζόταν. Είμαστε και οι δύο δίδυμοι και ταιριάξαμε".

"Κατάφερα όχι αναίμακτα αλλά από τη στιγμή που δεν έπαθε κάτι η υγεία μου, έπαθα το λιγότερο κακό. Άρα ότι έχασα μόνο οικονομικά, κάνω τον σταυρό μου και λέω ευχαριστώ Θεέ μου" είπε για την περιπέτειά του με τον Ηρακλή.

"Κυριακή του Πάσχα θα κάνουμε στο Ντουμπάι στο Nammos" ανέφερε.

Ακούστε το ηχητικό:

Α ΜΕΡΟΣ:

Β ΜΕΡΟΣ:

Πηγή:

enikos.gr

Share |