Ο ΑΝΤ1 διαψεύδει τα σενάρια περί αποχώρησης του Στρατή Λιαρέλλη !

Οσο πάνε και ...φουντώνουν τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες και θέλουν τον Στρατή Λιαρέλλη να σκέφτεται να εγκαταλείψει την θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του ΑΝΤ1. Ο γνωστός δημοσιογράφος λέγεται και γράφεται πως τελεί υπό παραίτηση .

Βλέπετε, απο την ημέρα που έχει αναλάβει την ευθύνη του ειδησεογραφικού τομέα του καναλιού του Αμαρουσίου τα προβλήματα που έχουν προκύψει είναι πολλά και τις περισσότερες φορές; Αποδείχθηκαν και απροσπέλαστα. Και ενώ η φημολογία περί αποχώρησης οργιάζει, το κανάλι του Αμαρουσίου κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

Μάλιστα, οι επίσημοι κύκλοι του καναλιού σπεύδουν να διαψεύσουν και τα όλα όσα ακούγονται. "Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του κύριου Λιαρέλλη" , μας είπαν "τουλάχιστον εμείς δεν γνωρίζουμε κάτι τέτοιο, τώρα το τι μπορεί να γράφεται και να ακούγεται δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε κάθε φορά πως προκύπτει".

Και η αλήθεια είναι, πως εκείνοι μπορεί να μην ξέρουν και τίποτα πιο συγκεκριμένο... Λέω εγώ τώρα που είμαι και ...καλός άνθρωπος και ...ευκολόπιστος, όμως, τι γίνεται αν τον έχουν πρήξει τον χριστιανό και ετοιμάζεται να κάνει την ...ηρωική του αποχώρηση ,εξ ΄ου και τα δημοσιεύματα ;

Υπομονή και μέσα στις επόμενες μέρες θα δούμε τι ...ψάρια θα πιάσουμε απο το ειδησεογραφικό τμήμα του ΑΝΤ1 ! Θα είναι ...λαβράκι ή ...μαρίδα ;

 

Πηγή: TLife

Share |