Ο αδερφός του Γιώργου Αγγελόπουλου μιλά πρώτη φορά για αυτόν!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου, σε ένα οδοιπορικό στην αγαπημένη του Σκιάθο.

Μαζί επισκέφτηκαν και το γήπεδο, όπου συχνάζει και παίζει ποδόσφαιρο, με τους συμπαίκτες του να μιλούν με θέρμη για τον ίδιο.

«Εγώ τον έχω φορτωθεί από τα 18 έως τα 28 στην πλάτη μου!’ είπε γελώντας ο πρόεδρος της ομάδας. «Ο φίλος μας δεν ντρεπόταν να κάνει το σταυρό του, και θέλω να τον συγχαρώ δημόσια!» είπε ένας συμπαίκτης του, δωρίζοντάς του ένα μπλουζάκι. Ο Ντάνος έπαιξε μπάλα με την Κατερίνα και διασκέδασαν μέχρι τελικής πτώσεως.

Αμέσως μετά, επισκέφτηκαν το βενζινάδικο της οικογένειας. Ο αδερφός του και η νύφη του μίλησαν για πρώτη φορά on camera για εκείνον!

«Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει όλο αυτό που έχει συμβεί! Νομίζουμε ότι είναι μια τρέλα! Αλλά πιστεύαμε στο Γιώργο πάντα, και λέγαμε ότι θα τα καταφέρει! Για εμάς ήταν ήδη νικητής! Χτυπάγαμε συνέχεια, είμασταν καλά παιδιά, και ανά δεύτερη μέρα ήμασταν στο νοσοκομείο! Είναι περίεργο όλο αυτό!» είπε ο αδερφός του χαρακτηριστικά.

«Για αυτό δεν ξυρίζω το κεφάλι μου, για να μη φαίνονται τα ράμματα!» είπε ο Ντάνος γελώντας, βοηθώντας την Κατερίνα Καραβάτου να βάλει βενζίνη στα διερχόμενα οχήματα. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Share |