Νύχτα τρόμου για την Καλομοίρα!

Εφιαλτικές στιγμές για την Καλομοίρα και την οικογένειά της: Η γλυκιά τραγουδίστρια αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της και να πάει στην Ουάσιγκτον, εξ αιτίας του τυφώνα που άλλαξε τη ζωή των ΗΠΑ τις τελευταίες μέρες.

Το Καλομοιράκι τρόμαξε στο άκουσμα της... Ειρήνης. Ο τυφώνας Αϊρίν που χτύπησε τις ΗΠΑ, σύμφωνα με την Espresso, ήταν η αιτία να αποχωριστεί το σπίτι της στη Νέα Υόρκη και να μετακομίσει για λίγες ημέρες στην πιο ασφαλή Ουάσιγκτον.

Οι γονείς της όμως δεν ακολούθησαν, κάτι που έχει γεμίσει ανησυχία τόσο την ίδια όσο και τον σύζυγό της. «Φοβάμαι, γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει» δήλωσε ιδιαίτερα ταραγμένη η Καλομοίρα σε τηλεφωνική της επικοινωνία στο κεντρικό δελτίο του Star, προσθέτοντας πως έχει τακτική επικοινωνία με τους δικούς της προκειμένου να διαπιστώνει αν έχουν πάρει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. 

«Εύχομαι όλοι να μην είναι τόσο άσχημα όσο λένε. Ολοι φοβούνται να μη γίνει κάτι κακό. Πολλοί έχουν εγκαταλείψει, όπως κι εγώ. Γινόταν χαμός, έπρεπε να φύγω για την Ουάσιγκτον, που θα μείνουμε μία εβδομάδα» δήλωσε η τραγουδίστρια. 

Share |