Ν.Χατζηνικολάου: Mπαμπάς για τέταρτη φορά! Τι αποκάλυψε για το φύλο του μωρού;

Έτοιμος να ξαναγίνει μπαμπάς είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου, αφού η σύζυγός του είναι έγκυος στο τρίτο τους παιδί. Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο δημοσιογράφος μέσα από τη σημερινή του ραδιοφωνική εκπομπή στον «Real Fm».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου λίγο πριν αποχαιρετήσει τους ακροατές του έκλεισε το πρώτο μέρος της εκπομπής του με ένα τραγούδι αφιερωμένο στη γυναίκα του, η οποία διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος έκανε και την  πρόβλεψή του για το φύλο του μωρού, το οποίο, όπως ο ίδιος είπε, μάλλον θα είναι αγόρι, αφού έπειτα από τρία αγόρια δύσκολο να κάνει κοριτσάκι.

Απευθυνόμενος χαριτολογώντας στον Αντώνη Δελατόλα, τον οποίο είχε καλεσμένο στο στούντιο, ο εκδότης της Real  είπε: «Γι' αυτό φώναξα και το φίλο μου τον Αντώνη, τον εκδότη του "Ποντικιού", μήπως μου πει την συνταγή, αφού εκείνος έχει και γιο και κόρη».

Είναι πολύ νωρίς επομένως για να μάθουμε το φύλο του τέταρτου παιδιού του Νίκου Χατζηνικολάου, ωστόσο - όπως καταλάβατε - το ένστικτο του πατέρα προβλέπει πάλι γιο. Εμείς να ευχηθούμε, με το καλό!

Διαβάστε ακόμη: O REAL πρώτος στις ακροαματικότητες!

Share |