Ν. Ράλλη: Η αισθησιακή φωτογράφηση και το... λάθος! (Αποκαλυπτικές φωτογραφίες)

Μία αισθησιακή φωτογράφιση της Νικολέττας Ράλλη που καθηλώνει ακόμη κι εκείνους που το "παίζουν" αδιάφοροι! Δείτε τη... "μελαχρινή Έλενα Παπαβασιλείου" σε μερικές από τις πιο τολμηρές πόζες της, αλλά και την αυτοκριτική της.

Η ίδια η παρουσιάστρια σχολιάζει το timing αυτής της καυτής φωτογράφισης, αφού έγινε λίγο πριν την έναρξη της μεσημεριανής της εκπομπής και ενδέχεται αν της "στοίχισε": «Δεν ήταν και καμία τόσο τολμηρή φωτογράφηση που σοκάρει, αλλά ίσως να ήταν λάθος η στιγμή που έγινε. Ίσως θα έπρεπε η πρώτη μου φωτογράφιση ως παρουσιάστρια μιας μεσημεριανής εκπομπής να γίνει σε ένα άλλο περιοδικό, και όχι στο Nitro».

Όσο για το αν θα της λείψει η τηλεόραση: «Εννοείται ότι μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τηλεόραση. Δεν είχα ποτέ όνειρο να γίνω παρουσιάστρια. Μπορώ να κάνω οποιαδήποτε άλλη δουλειά. Ούτε είναι ότι έπαιρνα τα τρελά λεφτά από την τηλεόραση για να πω ότι θα πεινάσω από εδώ και πέρα».

Ενώ έχει άγχος για τη μετά Star εποχή: «Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι κατάσταση έχει γίνει απελπιστική για όλους τους νέους ανθρώπους γιατί ξέρω πολλούς που προσπαθούν να βρουν δουλειά και δεν μπορούν» δήλωσε στο OK! η παρουσιάστρια .

Share |