Το Όμικρον και ο σεφ Μίλτος Αρμένης στα 55 καλύτερα εστιατόρια της χώρας!

Η μαγειρική ταυτότητα του Ισπανοκερκυραίου σεφ του Όμικρον Μίλτου Αρμένη ξεχώρισε από τον πρώτο κιόλας χρόνο της ένταξής του στον Όμιλο Καστελόριζο, κερδίζοντας το βραβείο Ελληνικής Κουζίνας. Ο νέος ανεξάρτητος θεσμός του περιοδικού «Αθηνόραμα» Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας,  επιβραβεύει τα εστιατόρια που τιμούν την εθνική μας γαστρονομία.

Η απονομή έγινε την Τρίτη 20 Μαρτίου στο «Hyatt Regency» στη Θεσσαλονίκη, σε μια βραδιά κατά την οποία η αφρόκρεμα της ελληνικής γαστρονομίας είχε την τιμητική της. Στην λαμπερή τελετή απονομής όπου αποθεώθηκαν οι ελληνικές δημιουργικές γεύσεις, παραβρέθηκε ο σεφ του Όμικρον Μίλτος Αρμένης και ο Ανδρέας Σταύρου, συνιδρυτής του Ομίλου Καστελόριζο, στον οποίο ανήκει το Όμικρον, οι οποίοι ανέβηκαν στη σκηνή του Grand Ballroom του ξενοδοχείου για να παραλάβουν το βραβείο τους στην πρώτη τελετή απονομής του θεσμού.

Το μεσογειακό ταμπεραμέντο και η πολύ ξεχωριστή γαστρονομική πρόταση του σεφ Μίλτου Αρμένη που εκφράζεται μέσα από πιάτα όπως το μοσχαρίσιο κοκορέτσι με τζατζίκι πατάτας, το σοφιστικέ «σαν παστίτσιο», η παστιτσάδα που μετατρέπεται σε ντάμπλινγκ ή το μυρωδάτο τσιγαρέλι με το τρυφερό καλαμάρι, χάρισε στο Όμικρον αυτή την ξεχωριστή διάκριση.

Share |