Κατσίκης στον Realfm 97,8: Παλαιότερα στο ποδόσφαιρο είχαμε νεκρούς και τραυματίες που ήταν χειρότερα από μια εισβολή στον αγωνιστικό χώρο

"Οι διαστάσεις που δόθηκαν αναφορικά με τη συμπεριφορά του Ιβάν Σαββίδη ίσως, κι αν κάνω λάθος συγχωρέστε με, ίσως είναι υπερβολικές" δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

"Μέχρι τώρα αυτό που φαίνεται είναι συμπεριφορές παραγόντων και φιλάθλων, οι οποίες καθιστούν το γήπεδο αρένα και τους φιλάθλους βαρβάρους. Αυτό αντανακλά αρνητικά στην εικόνα του αθλητισμού" τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

"Οι διαστάσεις που δόθηκαν αναφορικά με τη συμπεριφορά του Ιβάν Σαββίδη ίσως, κι αν κάνω λάθος συγχωρέστε με, ίσως είναι υπερβολικές, αν λάβει κάποιος υπόψη του και θυμηθεί το τι γινόταν παλαιότερα στο ποδόσφαιρο. Είχαμε νεκρούς, τραυματίες και ευτράπελα σε τέτοιο βαθμό που ήταν χειρότερα από μια εισβολή στον αγωνιστικό χώρο και δεν ήταν η μόνη στα χρονικά. Τι ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά αυτή τη φορά; Ότι ενώ κατέχει νόμιμη άδεια οπλοφορίας, φάνηκε το όπλο του όταν μπήκε μέσα, από εκεί και πέρα αυτό το ανήγαγαν σε μέγα θέμα και δυστυχώς προσβάλει την εικόνα του ποδοσφαίρου και σε διεθνές επίπεδο" συμπλήρωσε.

"Δεν είδα τίποτε άλλο από έναν άνθρωπο να εκφράζει την αντίθεση του και μια άδικη συμπεριφορά του διαιτητή σε σχέση με τον ΠΑΟΚ, εγώ είμαι ΑΕΚτζης αλλά δεν είμαι φανατισμένος και ποτέ οπαδός. Προσπαθώ να στάθω ως φίλαθλος και όχι ως οπαδός" ανέφερε

Ακούστε το ηχητικό:

Share |