Νίκος Τσιλιπουνιδάκης : " Χώρισα και την επιμέλεια του παιδιού μου την πήρε η μητέρα του " !

Ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης βρέθηκε χθες  στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο δημοσιογράφος ξεκίνησε να αφηγείται πώς ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία κόντρα στην επιθυμία του πατέρα του που ήθελε να τον δει στρατιωτικό. Έχοντας υπηρετήσει για πολλά χρόνια το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ μίλησε για την “πτώση” του αναφέροντας ότι οι εποχές έχουν αλλάξει και δεν υπάρχει επιστροφή στα παλιά δεδομένα του lifestyle.
 
Παράλληλα, παραδέχτηκε πως τον είχαν συνδέσει με τα ρεπορτάζ των celebrities στη Μύκονο, πράγμα που δεν ανταποκρινόταν σε ολόκληρη τη δουλειά του, καθώς είχε καλύψει και άλλες υποθέσεις .

“‘Ήμουν 17 χρόνια στο Star. Μάλλον δεν πρέπει να το ξανακάνω, να μείνω τόσα πολλά. Η τριβή φέρνει άλλα πράγματα. Με είχαν συνδέσει πολύ με τη Μύκονο εγώ όμως στη Μύκονο έκανα και άλλα πράγματα που δεν τα έδειχναν”.
Πλέον βρίσκεται κάτω από την τηλεοπτική στέγη του ΑΝΤ1 στον ειδησεογραφικό τομέα ενώ μίλησε και για το διάστημα που δούλεψε στη Real σε μία δύσκολη περίοδο για εκείνον.
“Πέρασα δύσκολη φάση όταν ήμουν στη Real. Ένας χωρισμός σου αλλάζει για πάντα τη ζωή. Και η Real με έβαλε σε ένα άλλο τρυπάκι δημοσιογραφίας που είχαμε ξεχάσει”.

Μετά τον χωρισμό του την επιμέλεια του γιου του κέρδισε η μητέρα του φέρνοντας στον αντιμέτωπο με μία κατάσταση που τον πληγώνει ενώ μεγάλος είναι και ο αγώνας του για την ανάδειξη των αιτημάτων των απανταχού πατεράδων που βιώνουν αντίστοιχες περιπτώσεις.

“Υπάρχουν πολλοί μπαμπάδες που πληρώνουν πολύ ακριβά το “ενοίκιο” της κυοφορίας των 9 μηνών”.

“Με πληγώνει, γιατί ο πατέρας είναι ο ήρωας του παιδιού όσο και αν θέλουν αυτό να το παραβλέψουν κάποιες μαμάδες ή κάποιοι δικαστές. Δεν δίνουν στον πατέρα αυτό που πρέπει”.

“Κάνω αυτόν τον τίμιο αγώνα μαζί με άλλους μπαμπάδες γιατί το παιδί δεν ανήκει σε κάποιον. Δεν το κέρδισε κάποιος σε λοταρία. Χρειάστηκαν δύο άνθρωποι να αγαπηθούν και να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί”.

“Δεν βλέπω το παιδί μου όσο θα ήθελα. Έχω κερδίσει όλες τις αποφάσεις όμως έχω κερδίσει την αδημονία του παιδιού μου για να είναι μαζί μου”.

newspistol

Share |