Νίκος Ρωμανός: "Τώρα Πονάνε 3 Καρδιές"-Αυτό είναι το τραγούδι που σαρώνει στα κλαμπ!

Ο Νίκος Ρωμανός έχει ήδη ένα πολύ φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά στις live εμφανίσεις του στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Το remix του τραγουδιού "Τώρα Πονάνε 3 Καρδιές" που έκαναν ο Νίκος Σουλιώτης και ο Κωνσταντίνος Παντζής και κυκλοφόρησε απο την Spin Records αυτή την περίοδο ακούγεται πολύ δυνατά στα κλαμπ όλης της χώρας!

Ο Νίκοc Ρωμανόc είναι ήδη στο στούντιο και ετοιμάζει το επόμενο δισκογραφικό του βήμα ενώ εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού!

Ο Νίκος Ρωμανός έχει καταγωγή απο την Πάτρα και την Κύπρο και η ιστορία του είναι πολύ γλυκιά! Το 2001 εμφανίστηκε ένα πολύ γλυκό παιδί με πραγματικά πολύ ιδιαίτερη φωνή, ήταν ο Νικόλας με την μεγάλη επιτυχία "Τυφώνες" στην συνέχεια μπήκε στην ζωή του Εύη Δρούτσα και κατάφερε να μπεί στη δισκογραφία κυκλοφορώντας τον πρώτο του δίσκο με τίτλο το μικρό του όνομα, "Νικόλας" από την MINOS - EMI μόλις στα 20 του χρόνια. Μέσα στον δίσκο αυτό, ακούσαμε τη μεγαλύτερή του επιτυχία με τίτλο "Τυφώνες" αλλά και το πολύ αγαπημένο "Λάθος".

Επίσης ο Νίκοc Ρωμανόc έχει κυκλοφορήσει το τραγούδι ένα Δίκοπο Μαχαίρι που

ταξιδεύει στο διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια υπογεγραμμένο στιχουργικά και μουσικά από τον Χρήστο Καραστάθη.

Το τραγούδι «Ένα δίκοπο μαχαίρι», είναι το πρώτο τραγούδι του Νίκου Ρωμανού, το οποίο είναι βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα τα οποία δεν είχαν και τόσο καλό τέλος.

Ο Νίκος Ρωμανός, με την γνήσια λαική φωνή του, μας γνωρίζει και επίσημα την ιστορία αυτού του κομματιού, που ακούγετε αρκετά χρόνια μέσα από το YouTube και ο ακροατής αντιλαμβάνεται αμέσως τι γίνεται ακόμα και αν δεν είναι γνώστης της ιστορίας που διαδραματίζεται.

Share |