Απίστευτη ομολογία τραγουδιστή: «Δεν έχω τελειώσει το λύκειο»!

Ένας από τους πιο ωραίους και δημοφιλείς καλλιτέχνες παραδέχεται στην κάμερα ότι δεν έχει τελειώσει το λύκειο, ενώ αποκαλύπτει τη σχέση του με θαυμάστρια που πήγε να τον δει στο καμαρίνι! Που να ακούσετε "live" και τη μεγάλη του επιτυχία...

Αποκαλυπτικός ήταν, λοιπόν, ο Νίκος Οικονομόπουλος στο "Πρωινό mou" με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. «Στις σχέσεις που έχω κάνει δεν ήμουν πιστός», παραδέχθηκε ο Νίκος, αν και διευκρίνισε ότι όταν παντρευτεί δε θα λοξοκοιτάζει.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι είναι μόνος του, αρκετό καιρό τώρα και ότι του αρέσει πολύ να φλερτάρει. Μάλιστα δε διστάζει να φλερτάρει και με κοπέλες που πάνε στο καμαρίνι του για να πάρουν αυτόγραφο και να τον γνωρίσουν. «Έχω κάνει σχέση με κοπέλα που είχε έρθει στο καμαρίνι μου», αποκάλυψε ο τραγουδιστής, ο οποίος όμως τόνισε ότι δεν του αρέσει καθόλου να πουλάει την προσωπική του ζωή.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποκάλυψε μάλιστα ότι δεν έχει τελειώσει το Λύκειο: «Στο λύκειο πήγα τρεις φορές. Την πρώτη έμενα από απουσίες. Δεν ήμουν τόσο καλός μαθητής. Μου άρεσε να πίνω τον καφέ μου τις δυο πρώτες ώρες, και τις άλλες δυο μετά, δηλαδή μέχρι την τέταρτη, κοιμόμουνα. Στη γυμναστική ήμουν πολύ καλός» τόνισε ο τραγουδιστής και συμπλήρωσε: «Η μαμά δεν μάλωνε, όχι… Λες και μαθαίνανε... τα είχα καλά με όλους».

 

 

Share |