Νίκος Μουτσινάς: Το ξέσπασμα για τις ομοφοβικές δηλώσεις Καλίδη

Τις ομοφοβικές δηλώσεις του Πάνου Καλίδη σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς με ανάρτησή του στα stories του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, δήλωσε για την ομοφυλοφιλία: «Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας… Αν εξελιχθεί η ομοφυλοφιλία, πού θα καταλήξει, σε κάτι καλό;».

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν σάλο αντιδράσεων και ο Νίκος Μουτσινάς εξέφρασε την απογοήτευση και την αγανάκτησή του για τις απόψεις του Πάνου Καλίδη.

«Και ξυπνάω το πρωί και ξαφνικά βρίσκομαι έναν αιώνα πίσω.. Ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο; Γιατί έπρεπε να μας πεις για τους ποπούς που βλέπεις με τον γιο σου ρε Πάνο; Γιατί από το πουθενά να μάθουμε ότι δεν έχεις ιδέα για την ομοφυλοφιλία και την αντιμετωπίζεις σαν “αρρώστια” και μακριά από μας ρε Πάνο; Γιατί δεν έμεινες στα ωραία τραγούδια σου ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο αφού οι ψυχολόγοι είναι ειδικοί, δεν αφήνεις να μιλάνε αυτοί και όχι εσύ ρε Πάνο;», έγραψε ο παρουσιαστής.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση 

Share |