Νίκος Μουρατίδης: "Ντρέπομαι να δω το Big Brother"

Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε στην εφημερίδα “ΠΑΡΟΝ” για την ελληνική τηλεόραση, την δισκογραφία και το Big Brother. Για την κρίση και την δισκογραφία: “Ζούμε σε κρίση δισκογραφικά εδώ και είκοσι χρόνια. Αλλά αφού η ιδια η δισκογραφία έβγαλε τα μάτια της καλά να πάθει! Ακριβή τιμή και εύκολη καλλιτεχνική δουλειά ταυτόχρονα; Που το είδαν αυτό;”

 

Για τα νυχτερινά κέντρα: “ Με την οικονομική κρίση θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ο κόσμος, έχει δεν έχει λεφτά, θα βρει λεφτά να πάει να ακούσει τον Πάριο ή τη Μαρινέλλα. Τους άλλους που θέλουν να λέγονται τραγουδιστές, τους αντιμετωπίζει όπως πρέπει. “Για την νέα γενιά τραγουδιστών: “Είναι αχάριστοι. Έχουν έπαρση και εγωκεντρικοί στην πλειοψηφία τους. Είναι αγνώμονες. Σπανίως αποδίδουν εύσημα σε ανθρώπους που τους βοήθησαν. Φυσικά και υπάρχουν και εξαιρέσεις και για μένα είναι η Ελευθερία Αρβανιτάκη”.

 

Για την ελληνική τηλεόραση και το Big Brother: “Έχει γεμίσει φτηνές παραγωγές. To Big Brother είναι μία παραγωγή με αισθητική πορνό! Είναι εξοργιστικό ως θέμα και ντρέπομαι να το δω. Αλλάζω κανάλι”. Τέλος για το X-Factor: “Δεν είναι ριάλιτι, αλλά τάλεντ σόου, με διαγωνσιμό, είναι η πιο ακριβή παραγωγή αυτήν την στιγμή στην ελληνική τηλεόραση”.
yupi

 

Share |