Νίκος Ευαγγελάτος: «Στη ζωή μου δεν φοβάμαι, σέβομαι και παλεύω»

Στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά μίλησε το πρωί της Κυριακής ο Νίκος Ευαγγελάτος, με αφορμή την σημερινή πρεμιέρα της νέας ενημερωτικής πρότασης του καναλιού, "ΣΚΑΪ ΣΤΙΣ 8". «Αισθάνομαι ότι η χώρα βρίσκεται σε μια πάρα πολύ κρίσιμη φάση. Αλλάζουν όλα γύρω μας και αυτό είναι που πρέπει κι εμείς να δούμε και να βοηθήσουμε, γιατί αυτές οι αλλαγές πρέπει να γίνουν», είπε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή "ΣΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ"

«Αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε θα είναι να αξιοποιήσουμε τις δικές μας δυνάμεις στον ΣΚΑΪ. Όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του ΣΚΑΪ θα είναι εκεί. Ο τηλεθεατής έχει την απαίτηση από εμάς να του παρουσιάσουμε ένα καλό προιόν. Μένω περισσότερο στο περιεχόμενο αυτών που θα πούμε. Τώρα πρέπει να βρούμε λύση, να δούμε τι κάνουμε. Πρέπει να αντιληφθούμε κι εμείς οι πολίτες ότι αλλάζουν όλα και πρέπει και το σύνολο του πολιτικού φάσματος να το αντιληφθεί. Τι καινούριο θα πούμε έχει σημασία. Το τι θα δούμε αφορά στους ανθρώπους του ΣΚΑΪ που έχουν κάνει την καλύτερη δυνατή δουλειά. Ξέρω πολύ καλά την αποστολή μου».

Ενώ για το νέο του ξεκίνημα δηλώνει πως θα παλέψει: «Στη ζωή μου δεν φοβάμαι. Σέβομαι και παλεύω. Αυτό που αισθάνομαι πάντα, το αισθάνομαι για την ώρα και για όλα. Θα κριθούν όλα από αυτό που ο κόσμος θα θέλει και θα βρει ή δεν θα βρει σε ότι κάνουμε. Τίποτα παραπάνω. Δεν είναι εποχή για μεγάλα λόγια».

Share |