Νίκος Ευαγγελάτος: Ανατροπή με την επιστροφή του στην τηλεόραση

Ο γνωστός δημοσιογράφοςσύμφωνα με όσα είχαν διαρρεύσει το τελευταίο διάστημα επρόκειτο να αναλάβει είτε κάποια εκπομπή στην ΕΡΤ είτε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Τελικά σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν θα πάει στην ΕΡΤ…

Σύμφωνα με το tinassmess.gr η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική καθώς εν όψει της νέας διοίκησης της ΕΡΤ ο Νίκος Ευαγγελάτος συζητά με το Σταμάτη Μαλέλη ώστε να αναλάβει την απογευματινή ζώνη του One ΤV, του Βαγγέλη Μαρινάκη.

euaggelatos

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του tinasmess.gr ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει μιλήσει με τον Σταμάτη Μαλέλη ώστε να αναλάβει την απογευματινή ζώνη του ONE TV του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αν και οι δυο άντρες δεν έχουν συναντηθεί από κοντά κι αυτό γιατί το τελευταίο διάστημα ο πρώτος λείπει σε διακοπές με την οικογένειά του φαίνεται ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες διεργασίες και οι δυο πλευρές έχουν φτάσει κοντά σε συμφωνία έστω και προφορική, ώστε ο δφημοσιογράφος να αναλάβει τη ζώνη πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού κάτι που έκανε και παλαιότερα στο OPEN παρουσιάζοντας το Live News.

malelis

Ποιον παίρνει μαζί του;

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η συζήτηση που είχε με τον Σταμάτη Μαλέλη δεν αφορούσε μόνο τον ίδιο αφήνοντας αιχμές για το ποιούς από το κοντικό του περιβάλλον μπορεί να πάρει μαζί του.

neaselida.gr

Share |