Α. Νικολούλη: «Ο χωρισμός ήταν από τις χειρότερες και πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου»

Η Αγγελική Νικολούλη, η παρουσιάστρια της εκπομπής "Φώς στο Τούνελ" μίλησε στο τηλεοπτικό περιοδικό "7μέρες TV" με αφορμή την επιστροφή της στον ALPHA. Η παρουσιάστρια μίλησε για όλα. Αναφέρθηκε στο διαζύγιο της, τις ψυχαγωγικές εκπομπές αλλά και για το διάστημα που ήταν "off" απο την μικρή οθόνη.

«Δεν ένιωσα καθόλου άσχημα (σ.σ. για το διάστημα που βρισκόταν "εκτός" αέρα) για τον απλούστατο λόγο ότι δεν δημιούργησα ποτέ σχέσεις εξάρτησης με την τηλεόραση…Είδα, λοιπόν, και πως κυκλοφορεί ο κόσμος τις Παρασκευές, γιατί 17 ολόκληρα χρόνια δεν βγήκα ποτέ έξω μια τέτοια ημέρα, μόνο την Μεγάλη Παρασκευή, στον Επιτάφιο! Λυπόμουν μόνο για τους συγγενείς των αγνοουμένων οι οποίοι δεν μπορούσαν να βρουν τις απαντήσεις που έψαχναν».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Αγγελική Νικολούλη ανέφερε πως: «Οι εμφανίσεις μου κατά καιρούς σε εκπομπές ψυχαγωγίας με χιούμορ και τραγούδι, ήταν μια διέξοδος –έστω και ολιγόωρη- από τις ψυχοφθόρες καταστάσεις που βιώνω στο "Τούνελ". Δεν υπήρξα ποτέ έμπορος στην τηλεόραση».

Η παρουσιάστρια, μίλησε και για  τις αλλαγές στα επαγγελματικά της που συνέπεσαν με το διαζύγιο της. «Για ένα διάστημα πιέστηκα πολύ, γιατί έπρεπε να σηκώσω το βάρος του χωρισμού και τις υποχρεώσεις του, αλλά και αυτό της δουλειάς μου. Ήταν από τις χειρότερες και πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου. Είμαι όμως άνθρωπος που κοιτάω μπροστά και δίνω θέση στα καλύτερα που έρχονται.»

Share |