Α. Νικολούλη: «Μπορώ να ζήσω και χωρίς το γυαλί!»

Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! η Αγγελική Νικολούλη μιλάει για όλους και για όλα. Παραμένει αισιόδοξη για το ALTER, αρνείται τον ρόλο της υπερπροστατευτικής μητέρας για το γιο της τον Κωσταντίνου που μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες και δηλώνει πανέτοιμη για μία καινούρια σχέση μετά τον χωρισμό της.

«Η περιπέτεια συνεχίζεται για όλους όσους εργαζόμαστε εκεί. Συμπληρώσαμε ένα χρόνο με πολλά προβλήματα και σκαμπανεβάσματα, από τη μια το κανάλι άνοιγε κι από την άλλη έκλεινε. Από τη μια πληρονώμαστε από την άλλη δεν πληρονώμαστε. Το πρόβλημα διαιωνίζεται, αλλά είμαι αισιόδοξη ότι θα δούμε “φως στο τούνελ”... Όσοι εργαζόμαστε εκεί έχουμε τη θετική διάθεση για να τα παραμερίσουμε όλα, αλλά φοβάμαι αλλά αυτό δεν αρκεί», εξομολογήθηκε στο “ΟΚ!”.

Στην ερώτηση αν φοβάται μήπως πάθει κατάθλιψη, αν μείνει εκτός τηλεόραση δήλωσε: «Εγώ τα έχω κουβεντιάσει με τον εαυτό μου και ξέρουμε και οι δυο πολύ καλά ότι ζούμε και χωρίς το γυαλί».
 
Για το ενδεχόμενο να κάνει μια νέα σχέση στη ζωή της, μετά το χωρισμό της, η γνωστή δημοσιογράφος σημείωσε: «Ξέρεις καμιά γυναίκα που είναι ζωντανός, δημιουργικός και θετικός άνθρωπος να μην είναι έτοιμη για μια σχέση;» και πρόσθεσε: “Αν είναι να έρθει, θα έρθει...».
Share |