Α. Νικολούλη: Η απάντησή της στις φήμες για το νέο της κανάλι!

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη Reallife έδωσε η Αγγελική Νικολούλη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα κανάλια που συζητά και τους όρους που θέτει για να πραγματοποιηθεί η ένταξή της! Ακόμη, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο Άλτερ...

Η απουσία της εκπομπής σας, πάντως, είναι αισθητή...

Αυτό που εισπράττω είναι φοβερό! Ο κόσμος πιστεύει ότι το "Τούνελ", ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο, θα μπορούσε να προσφέρει πολλά.

Ισχύει ότι συζητάτε με τον Alpha και τον ΣΚΑΙ;

Ως επαγγελματίας κάνω κάποιες επαφές για τη νέα σεζόν, αλλά δεν μου αρέσουν οι διαρροές. Αν δεν έχω κάτι σίγουρο, τι να κάθομαι να λέω; Αν κάποιες από τις επαφές καρποφορήσουν, τότε κάτι θα ανακοινωθεί, δεν μ'αρέσει να λέω λόγια.

Στις επαφές σας ποιοί είναι οι όροι που θέτετε;

Οι όροι μου είναι να διατηρήσω την ποιότητα και να προσθέσω κάποια καινούργια στοιχεία, που είναι προσαρμοσμένα στην κοινωνία σήμερα.

Θα ρίξετε το κασέ σας;

Γνωρίζω πολύ καλά ότι οι εποχές έχουν αλλάξει. Το να μένει κάποιος σε ακριβά κασέ, κατά τη γνώμη μου, είναι λάθος.

Τι χάσατε και τι κερδίσατε από την αναμονή σας στο Alter;

Έχασα την άμεση επαφή με τον κόσμο και τη βοήθεια που θα μπορούσα να προσφέρω μέσα από το "Τούνελ" σε ανθρώπους που την έχουν μεγάλη ανάγκη. Έδωσα μια δική μου μάχη, επέμενα, όσο μπορούσα, να μην χαθεί αυτή η ευκαιρία για όλους μας. Ήταν ένα ενημερωτικό κανάλι που ο κόσμος το αγκάλιασε και το αγάπησε και χάθηκε από τραγικά λάθη. Βέβαια, πέρασε πολύς καιρός και όλο αυτό γύρισε εις βάρος μου - και οικονομικά και επαγγελματικά. Κάποιοι μου λένε ότι έκανα λάθος που δεν πήγα σε μεγάλο κανάλι που μου έκανε πρόταση, αλλά έκλεισα τα αφτιά μου γιατί ήθελα να μείνει το Alter ανοιχτό.

Μετανιώσατε που χάσατε την ευκαιρία;

Αν με ρωτούσες ως επαγγελματία, θα σου έλεγα ότι το μετάνιωσα. Αν με ρωτούσες ως έναν άνθρωπο που εργάστηκε και αγάπησε το Alter, θα σου έλεγα όχι.

Share |