Α. Νικολούλη: ''Δεν αφήνω τα νούμερα, να με κάνουν ''νούμερο''!

Η Αγγελική Νικολούλη σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα ''Real News'', μίλησε για την πορεία της κι έδωσε τις δικές της συμβουλές. Εδώ και 15 τουλάχιστον χρόνια, παραμένει στην κορυφή, κάτι το οποίο η ίδια αποδίδει στην μεθοδική δουλειά. «Δεν κάνουμε ένα σόου, προσπαθούμε να εμβαθύνουμε στην ουσία και να έχουμε αποτέλεσμα, χωρίς αυτό να θίγει τους τηλεθεατές», είπε για την ακρίβεια.

Στα πρώτα της βήματα, όπως ανέφερε, δεν την βοήθησε κανείς, αντίθετα μπήκε μόνη της έχοντας στόχο το συγκεκριμένο ρεπορτάζ. «Ο δρόμος ήταν ανηφορικός και με πολλά εμπόδια, αλλά τα κατάφερα!'» Επιπλέον, δήλωσε πως παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά δεν τα αφήνει να κάνουν και την ίδια ''νούμερο''.

Σχετικά με την πορεία της στο ALTER και το πόσο εύκολο θα της ήταν να φύγει από εκεί, η κυρία Νικολούλη είπε: «Προβλήματα υπάρχουν και στις καλύτερες οικογένειες, κι ειδικά τον τελευταίο καιρό, αυτά διογκώθηκαν. Βοηθάω κι εγώ με τον τρόπο μου το κανάλι και δεν θα το εγκαταλείψω σε μια δύσκολη στιγμή. Αν τα προβλήματα όμως, εμποδίσουν την απόδοση της δουλειάς μου, τότε το θέμα θα τεθεί αλλιώς.»

Share |