Νικόλ Κοτοβός: Όσα δεν ξέρετε για το κορίτσι του Γρηγόρη!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν είναι πια μόνος. Ο δημοφιλής παρουσιαστής εδώ και ενάμιση μήνα περνάει ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό της νέας συντρόφου του Νικόλ Κοτοβός και απολαμβάνει τον έρωτα, χωρίς να θέλει να κρύψει τίποτε. Ομως ποια είναι η νέα και όμορφη Νικόλ που έκλεψε την καρδιά του «Αρνι»;

«Είμαι ενάμιση μήνα με τη Νικόλ, ενώ γνωριζόμαστε έναν χρόνο, αλλά δεν είχαμε επαφή. Οταν γνωριστήκαμε ήταν κάτι πολύ ωραίο, όμως εγώ δεν ήμουν έτοιμος να κάνω σχέση εκείνη την εποχή και εξαφανίστηκα. Ξαναβρεθήκαμε πριν από ενάμιση μήνα και πλέον, χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις, προχωράμε μαζί αυτό το διάστημα και είναι πολύ ωραία» δήλωσε πρόσφατα ο παρουσιαστής σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «People».

Ο δημοφιλής παρουσιαστής κυκλοφορεί πλέον δημοσίως με την αγαπημένη του και, μάλιστα, πρόσφατα διασκέδασαν παρέα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο κολλητός του Γρηγόρη Αντώνης Ρέμος.

«Η σχέση μου με τη Νικόλ είναι πιο ώριμη, πιο συνειδητοποιημένη και στοχευμένη. Ξέρω για ποιον λόγο βρίσκομαι με αυτόν τον άνθρωπο και γιατί βρίσκεται μαζί μου. Οσο περνούν τα χρόνια, ζητάς άλλα πράγματα. Ξέρω τι θέλω και έχω μάθει και να το ζητάω πια» δήλωσε στη συνέντευξή του στο περιοδικό.

Η Νικόλ, χαμηλών τόνων και ιδιαίτερα έξυπνη, δείχνει ότι εξοικειώθηκε σχετικά εύκολα με τη δημοσιότητα, αφού ήδη την κυνηγούν δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, κάμερες και παπαράτσι. Πρόσφατα την πέτυχαν έξω από το μαγαζί της και το στόμα της έσταζε μέλι για τον αγαπημένο της.

H όμορφη ξανθιά Ελληνοαμερικανίδα Νικόλ Κοτοβός είναι κόρη real estate developer, μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και σπούδασε επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης. Μετά τον θάνατο του πατέρα της, η μητέρα της παντρεύτηκε τον Ελληνοαμερικανό εφοπλιστή Σπύρο Μυλωνά, ο οποίος και στάθηκε ως πραγγματικός πατέρας στο πλευρό της.

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, η Νικόλ συνέχισε στο Παρίσι απ’ όπου πήρε το Master της στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό. Στη συνέχεια δούλεψε στο αμερικανικό δίκτυο ABC ως παραγωγός της δημοφιλέστατης εκπομπής «Good Morning America». Ομως μετά τα τραγικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα και άνοιξε στην Κηφισιά το cafe ζαχαροπλαστείο «Hamptons Cupcakes».

ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Και μπορεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ακόμη να μην έχει αναφερθεί στο πώς ακριβώς γνωρίστηκαν με τη Νικόλ, όμως ο Γιώργος Λιάγκας πριν από λίγες μέρες έκανε την αποκάλυψη στο «Πρωινό mou», αφού γνωρίζει πολύ καλά το story.

«Λοιπόν… Τρώει ο Γρηγόρης στο εστιατόριο του σεφ Πέσκια που βρίσκεται δίπλα από το μαγαζί της Νικόλ. Εχει παραγγείλει καινούργιο εξοπλισμό η Νικόλ και της πάνε τα έπιπλα στο μαγαζί. Εχει σταματήσει το φορτηγό και επειδή έχει κλείσει την κυκλοφορία, τσακώνονται, και ο φορτηγατζής θέλει να σηκωθεί να φύγει. Ο Γρηγόρης την έχει γνωρίσει όντως και του αρέσει, όμως δεν έχει γίνει κάτι μεταξύ τους. Πιάνει τη φάση ο Γρηγόρης και σηκώνεται από τον Πέσκια και πάει και μπαίνει ενδιάμεσος (στη Νικόλ και στον φορτηγατζή). Σταμάτησε την κυκλοφορία και βοήθησε να μεταφέρουν τα έπιπλα, λύνοντας έτσι το πρόβλημα. Και έτσι η Κοτοβός θεώρησε και κατάλαβε πως ο Γρηγόρης είναι ένας μεγάλος τζέντλεμαν! Συγγνώμη, που το είπα Γρηγόρη, αλλά νομίζω ότι σε τιμά».
 

Share |